Κεντρική NBA Αποχαιρέτησε τους Καβαλίερς ο Ίρβινγκ (pic)
NBA

Αποχαιρέτησε τους Καβαλίερς ο Ίρβινγκ (pic)

kyrie irving

kyrie irving

Ο Κάιρι Ίρβινγκ αποχώρησε από τους Καβαλίερς και θα συνεχίσει την καριέρα του στη Βοστόνη και τους Μπόστον Σέλτικς. Ο Αμερικανός γκαρντ αποχαιρέτησε τους “Cavs” μέσω ενός μηνύματος στα social media.

“Η αγάπη που έχω για το Κλίβελαντ εκτείνεται πέρα από το παρκέ και πάντα θα είναι ένα ξεχωριστό μέρος εξαιτίας των σπουδαίων ανθρώπων και των εμπειριών. Στα πάνω και στα κάτω, εμείς στεκόμασταν και παλεύαμε, ανεξάρτητα από τις περιστάσεις και το γεγονός αυτό είναι που ενσωματώνει είναι η αγάπη και η περηφάνια.

Στα εκπληκτικά άτομα πυο συνάντησα και υποστηρίζουν το Κλίβελαντ και μας βοήθησαν, ως παίκτες, να νιώσουμε ένα ιδιαίτερο δέσιμο με την πόλη και να μοιραζόμαστε ξεχωριστές στιγμές, εξακολουθείτε να είστε ΕΣΕΙΣ και ξέρετε πως σας εκτιμώ αιώνια. Σας ευχαριστώ. Από όλη την ύπαρξή μου, γιατί είμαι εκεί από 19 ετών, όταν μπήκα στη Λίγκα, ως τώρα που ξεκινώ ένα καινούργιο βήμα στη Λίγκα στα 25 μου. Η εξέλιξη του ανθρώπου θα είναι πάντα η αγάπη και ο σεβασμός για το Κλίβελαντ. Το ταξίδι θα είναι πάντα η ανταμοιβή”.

irving 1

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μπατούμ στα playoffs οι Σίξερς

Ανησυχία για Μπάτλερ στους Χιτ τραυματίστηκε στο ματς με τους Σίξερς. Οι Φιλαδέλφεια Σίξερ…