Κεντρική Elite League Από την ΑΕΛ στον Εθνικό!

Από την ΑΕΛ στον Εθνικό!

Nikos Tsoutsos AEL AE Larisas

Nikos Tsoutsos AEL AE Larisas

Ακόμα μία σημαντική μεταγραφική κίνηση ολοκλήρωσε ο Εθνικός, ο οποίος επιθυμεί να παρουσιαστεί πολύ ανταγωνιστικός για ακόμα μία σεζόν στο πρωτάθλημα της Α2. Οι Πειραιώτες πρόσθεσαν ποιότητα κι εμπειρία στο ρόστερ τους με την απόκτηση του Νίκου Τσούτσου.

Ο 35χρονος φόργουορντ αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην ΑΕΛ, πραγματοποιώντας μία πολύ καλή σεζόν με τη “βυσσινί” φανέλα στο περασμένο πρωτάθλημα της Α2. Ο Νίκος Τσούτσος αγωνίστηκε σε 30 παιχνίδια, μετρώντας μέσο όρο 8,4 πόντους, 3,6 ριμπάουντ και 1 ασίστ σε 21,6 λεπτά συμμετοχής.

Ήταν ο τέταρτος σκόρερ και ο τρίτος ριμπάουντερ της ΑΕΛ, βοηθώντας τα μέγιστα τη θεσσαλική ομάδα να πετύχει τον στόχο της, ήτοι την άνετη παραμονή στην κατηγορία. Κι επειδή ο Τσούτσος θα είναι το βασικό “4άρι” των Πειραιωτών, παίρνοντας (σχήμα λόγου) τη θέση του Αντωνάκη, σημειώστε πως ο πρώην παίκτης του Εθνικού σούταρε με 39% από το τρίποντο, 42% στα δίποντα και 78% από τη γραμμή των ελευθέρων βολών, ενώ ο πρώην παίκτης της Λάρισας είχε 39% τρίποντο, 53% δίποντο κι 75% βολές.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Βιλερμπάν – Μονακό 77-87 (vid)

Τα… χρειάστηκε, αλλά κέρδισε η Μονακό Η Μονακό ζορίστηκε απέναντι στη Βιλερμπάν, αλλ…