Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Ανυπομονώ να παίξω για την ΑΕΚ” (vid)

“Ανυπομονώ να παίξω για την ΑΕΚ” (vid)

rogkavopoulos

rogkavopoulos

Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος αποτέλεσε τον ηγέτη την Εθνικής U16 στο πρόσφατο Ευρωμπάσκετ και πολλοί πιστεύουν πως είναι το επόμενο μεγάλο ταλέντο της χώρας μας.

Ο ίδιος πάντως μίλησε στο “Draft Express” και έκανε λόγο για την μεταγραφή του στην ΑΕΚ, για τα χαρακτηριστικά του, ενώ αναφέρθηκε και στο NBA.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του νεαρού παίκτη:

Για το Ευρωμπάσκετ: “Είναι σπουδαία εμπειρία για μένα. Είμαι ο ηγέτης αυτής της ομάδας. Προσπαθώ να δίνω το 100% εντός και εκτός παρκέ. Πάντα δίνω όσα έχω και ο στόχος μου έχουμε θέσει ως ομάδα είναι να πάρουμε το εισιτήριο για την Α’ Κατηγορία. Μέχρι στιγμής τα πάμε περίφημα και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι για να κάνουμε πιο εύκολο το έργο μας. Κόντρα στο Βέλγιο δώσαμε ό,τι είχαμε, γιατί είμαστε Έλληνες και πάντα δίνουμε ό,τι έχουμε και κάναμε αυτό που έπρεπε”.

Για τα χαρακτηριστικά του: “Προσπαθώ να γίνω ένας all around player. Δεν ξέρω πόσο καλά το κάνω αυτό, αλλά προσπαθώ να το κάνω. Θέλω να βοηθάω την ομάδα μου στην άμυνα και την επίθεση. Οτιδήποτε μπορώ για να βοηθάω την ομάδα μου”.

Για το Jordan Brand Classic που πήρε μέρος: “Ήταν η σπουδαιότερη εμπειρία που είχα. Ήταν και μια από τις καλύτερες εμπειρίες της καριέρας μου. Τώρα αυτό ανήκει στο παρελθόν. Συνεχίζω να δουλεύω σκληρά για να φτάσω σε υψηλό επίπεδο“.

Για το πόσο καιρό παίζει μπάσκετ: “Εδώ και οκτώ χρόνια παίζω μπάσκετ. Ήμουν στον Δούκα για οκτώ χρόνια. Από εκεί ξεκίνησα να παίζω Τώρα, όμως, πήρα μεταγραφή στην ΑΕΚ και ανυπομονώ να παίξω για αυτή την ομάδα”.

Για τα στοιχεία που πρέπει να βελτιώσει: “Την ντρίμπλα μου, το σουτ μου, το σώμα μου. Τα πάντα”.

Για τον αγαπημένο του παίκτη: “Ο Κέβιν Ντουράντ είναι ο αγαπημένος μου παίκτης. Είναι all around παίκτης και μου αρέσει να τον παρακολουθώ”.

Για το ποιος τον βοήθησε να ασχοληθεί με το άθλημα: “Ο πατέρας μου έπαιζε μπάσκετ όταν ήταν μικρός και έτσι με ενέπνευσε να παίξω κι εγώ μπάσκετ, έπαιξε στην Α’ Κατηγορία, αλλά πριν από μερικά χρόνια”.

Για τους στόχους του: “Οι στόχοι μου στο μέλλον είναι να βοηθήσω την ομάδα του, την ΑΕΚ και θα δούμε στο μέλλον. Υπέγραψα για έξι χρόνια και θα δούμε”.

Για το ΝΒΑ: “Είναι ένα όνειρο, αλλά πρέπει πρώτα να μάθω τα… βασικά και να γίνω ένας καλός παίκτης και να συνεχίσω. Πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Συλλυπητήρια στον Εργκίν Αταμάν

Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέφρασε τα συλλυπητήρια της στον Εργκίν Αταμάν. Μήνυμα συμπαράστασης στον προπο…