Κεντρική Basket League ΑΕΚ Αντιπροσωπεία της ΑΕΚ επισκέφθηκε μοναστήρι στο Καρπενήσι

Αντιπροσωπεία της ΑΕΚ επισκέφθηκε μοναστήρι στο Καρπενήσι

Η ΑΕΚ βρίσκεται στο Καρπενήσι για το βασικό στάδιο προετοιμασίας και αντιπροσωπεία μελών του “Δικεφάλου” επισκέφτηκε το μοναστήρι της “Κυράς της Ρούμελης”, της Παναγίας της Προυσιώτισσας. Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος έδωσε πρωινό ρεπό στην ομάδα, η οποία δεν έχασε την ευκαιρία να βρεθεί στο ξακουστό μοναστήρι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:

“Το ξακουστό μοναστήρι της «Κυράς της Ρούμελης», της Παναγίας της Προυσιώτισσας, επισκέφτηκε σήμερα (27/08) αντιπροσωπεία της ΑΕΚ B.C., όπως έπραξε και πριν από δύο χρόνια.

Oι «κιτρινόμαυροι» εκμεταλλεύτηκαν το πρώτο (πρωινό) ρεπό, που έδωσε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας ο Σωτήρης Μανωλόπουλος και έσπευσαν στη Θαυματουργό για να προσκυνήσουν και λάβουν τις Ευλογίες της

Στον ιερό χώρο, 35 χιλιόμετρα από το Καρπενήσι, την αντιπροσωπεία περίμενε μια έκπληξη, καθώς ο Ηγούμενος Πάτερ Γεράσιμος, μόλις αντίκρισε τους «Ενωσίτες» προσκυνητές άνοιξε την αγκαλιά του. Προθυμοποιήθηκε να τους φιλοξενήσει και φιλέψει. Οι «Ενωσίτες» εντός κλίματος δέους και κατάνυξης ανταποκρίθηκαν. Περίπου μία ώρα διήρκεσε η επίσκεψη στο επονομαζόμενο «Σπίτι της Παναγιάς», αφού σ’ αυτό το σημείο επέλεξε κατά την παράδοση (το 829 μ.Χ.) με θαυματουργό τρόπο  η ίδια η Υπεραγία Θεοτόκος να κτιστεί

Από πλευράς των παικτών το «παρών» έδωσαν οι Δημήτρης Μαυροειδής και Βασίλης Ξανθόπουλος. Παρόντες και οι Ηρακλής Πατσόπουλος (επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου), Αναστάσιος Μάτσος (φυσιοθεραπευτής), Ριχάρδος Καμπόσος (φυσιοθεραπευτής), Γιώργος Σταθόπουλος (φροντιστής), Μάριος Ντολάκου (φροντιστής), Γιώργος Νικολάου (διευθυντής Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε)

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Super Cup – Παναθηναϊκός: Προμηθέας για τον πρώτο τίτλο

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Προμηθέα Πατρών (21:00, ΕΡΤ3), στο Δημήτρης Τόφαλος, στον…