Κεντρική NBA Αντετοκούνμπο: “Μπορώ να γίνω MVP”
NBA

Αντετοκούνμπο: “Μπορώ να γίνω MVP”

giannis antetokounmpo 2

giannis antetokounmpo 2

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θέτει ακόμα ψηλότερα τον πήχη για την επόμενη σεζόν και σε συνέντευξή του τόνισε πως μπορεί να αναδειχθεί ο MVP μιας και τη χρονιά που πέρασε, πήρε το βραβείο του πιο βελτιωμένου παίκτη.

Ειδικότερα δήλωσε: “Μπορεί να είμαι ο MVP φέτος! Είμαι πολύ χαρούμενος για το βραβείο, θέλω να ευχαριστήσω τους προπονητές μου και τους συμπαίκτες μου. Δεν θα μπορούσα να τα καταφέρω χωρίς αυτούς. Θέλω να ευχαριστήσω όσους με πίεσαν και με έκαναν καλύτερο, όχι μόνο φέτος, αλλά από την πρώτη μέρα που βρίσκομαι εδώ”.

Για τον Μάλκολμ Μπρόγκντον ανέφερε: “Να πω συγχαρητήρια στον Μάλκολμ, έκανε εξαιρετική δουλειά και βοήθησε πολύ την ομάδα. Το άξιζε σίγουρα. Πιστεύω πως θα κάνει ακόμη περισσότερα πράγματα στο μέλλον”.

Για τον Τόνι Σνελ είπε: “Ο Σνελ είναι ένα παιδί που δούλεψε πολύ σκληρά, άκουγε τους προπονητές και τους συμπαίκτες του. Χαίρομαι γι’ αυτόν και το νέο του συμβόλαιο, είμαι περήφανος γι’ αυτόν”.

Για τη σειρά με τους Ράπτορς στα πλέι οφ τόνισε: “Το Τορόντο είναι πολύ σκληρή ομάδα. Κατάλαβα από αυτή την σειρά πως θα πρέπει να είμαι κι εγώ δυνατός και σκληρός πνευματικά και πως σαν ομάδα πρέπει να μείνουμε ενωμένοι, στα πάνω και στα κάτω. Ήμασταν μπροστά με 2-1 και δυστυχώς χάσαμε με 4-2. Δεν έχει σημασία αν είσαι μπροστά ή όχι, πρέπει να παλεύεις μέχρι το τέλος. Φέτος οι προσδοκίες θα είναι μεγαλύτερες και ελπίζω να πετύχουμε μεγάλα πράγματα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • ref ball

    Σχολή διαιτησίας του ΣΕΔΚΑ

    Στις 15 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί νέα σχολή διαιτησίας από τον ΣΕΔΚΑ. Ο Σύνδεσμος της Α…
  • iasonas korasides

    Πήρε το ντέρμπι ο Ιάσονας

    Αήττητος παρέμεινε μετά τη διεξαγωγή και της 6ης αγωνιστικής της Α ΕΣΚΑ Κορασίδων ο Ιάσωνα…
  • faros keratsiniou

    Ένας αήττητος Φάρος

    Ο Φάρος Κερατσινίου ήρθε για να μείνει ή, μάλλον, για να πρωταγωνιστήσει στο μπάσκετ γυναι…
Περισσότερα από Σωτήρης Χαραλαμπόπουλος
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Ναζ Ριντ καλύτερος 6ος παίκτης της χρονιάς.

Με 352 βαθμούς ο Ναζ Ριντ κατέκτησε το βραβείο του 6ου παίκτη της χρονιάς. Μια σημαντική δ…