Κεντρική NBA Ανεπιθύμητος στο Σικάγο ο Γουέιντ
NBA

Ανεπιθύμητος στο Σικάγο ο Γουέιντ

dwyane wade jae crowder

dwyane wade jae crowder

Ο Ντουέιν Γουέιντ έχει ήδη κάνει opt-in στο συμβόλαιό του με τους Σικάγο Μπουλς “για 24 εκατομμύρια λόγους”, όπως είχε τονίσει χαρακτηριστικά ο ίδιος. Αυτές θα είναι και οι απολαβές του για την επερχόμενη σεζόν, σε περίπτωση που παραμείνει στο Σικάγο, δίχως να υπάρχουν πιθανότητες να βρει αυτά τα χρήματα κάπου αλλού, με δεδομένη την ηλικία και την αγωνιστική πτώση του. Η “πόλη των ανέμων”, όμως, δείχνει να μην τον χωράει πλέον…

Ειδικότερα, μοιάζει αναπόφευκτο ότι οι Μπουλς θα πληρώσουν το buy-out του παίκτη, προκειμένου να “σπάσει” το συμβόλαιο και να τον αφήσουν ελεύθερο, σύμφωνα με τον ρεπόρτερ του ESPN, Νικ Φρίντελ. Τόνισε, μάλιστα, ότι υπάρχει πρόβλημα στα ενδότερα της ομάδας καθώς οι νεαροί παίκτες του Σικάγο δεν αντέχουν τον Γουέιντ!

Αναλυτικά τα λεγόμενα του ρεπόρτερ: “Οι νέοι παίκτες των Μπουλς δεν αντέχουν τον Γουέιντ κι αυτό δεν αποτελεί μυστικό. Το buy-out είναι αναπόφευκτο. Έρχεται. Το θέμα είναι πότε θα γίνει κι όχι αν. Πρόκειται για ένα “διαζύγιο” που θα συμβεί αλλά ίσως πάρει αρκετό χρόνο”.

Οι φήμες “οργιάζουν” συνεχώς, σχετικά με την επανασύνδεση του Γουέιντ με τον πρώην “συνοδοιπόρο” και καλό του φίλο, ΛεΜπρόν Τζέιμς στους Κλίβελαντ Καβαλίερς ενώ, το παραθυράκι επιστροφής του στο Μαϊάμι παραμένει ανοικτό, κατά πολλούς. Το θέμα είναι ότι η θητεία του “Flash” στο Σικάγο οδεύει προς το τέλος της, με το κλίμα στην ομάδα να μην τον σηκώνει πλέον, ειδικά μετά τις δηλώσεις του ότι οι νέοι παίκτες των Μπουλς δεν δουλεύουν αρκετά σκληρά.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Πήραν το πάνω χέρι οι Μάβερικς, άλωσαν το L.A με ηγετικό Ντόνσιτς

Ο Λούκα Ντόνσιτς έδωσε τη νίκη στο Ντάλας. Οι Ντάλας Μάβερικς άφησαν πίσω τους την κακή εμ…