Κεντρική Basket League ΑΕΚ Ανακοίνωσε νέο γυμναστή η ΑΕΚ

Ανακοίνωσε νέο γυμναστή η ΑΕΚ

Με ανακοίνωση της, η ΚΑΕ ΑΕΚ κάνει γνωστό πως ο Νίκος Παπαβασιλείου θα είναι ο νέος γυμναστής της ομάδας. Ο νέος γυμναστής της “Ένωσης”. τα τελευταία δέκα χρόνια ήταν άμεσος συνεργάτης του γυμναστή της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Κώστα Χατζηχρήστου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η διοίκηση της ΑΕΚ Β.C ανακοινώνει, ότι γυμναστής για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018 αναλαμβάνει ο Νίκος Παπαβασιλείου.

Ο νέος γυμναστής της «Βασίλισσας» είναι απόφοιτος  της Σχολής Φυσικής Αγωγής (στο Ιάσιο της Ρουμανίας), ενώ τα τελευταία δέκα χρόνια είναι άμεσος συνεργάτης του Κώστα Χατζηχρήστου (γυμναστής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας).

Κατά το παρελθόν έχει εργαστεί ως βοηθός γυμναστή στον Πανιώνιο και ως προπονητής δύναμης και φυσικής κατάστασης σε Α.Ε Ψυχικού, Ρέθυμνο Cretan Kings και στη Ομάδα Γυναικών μπάσκετ του Ολυμπιακού.

Ο Παπαβασιλείου δήλωσε στο aekbc.gr:

«Είμαι χαρούμενος, που θα εργαστώ σε μια τόσο μεγάλη ομάδα, όπως η ΑΕΚ, με τις ιδιαίτερες ιστορικές αναφορές. Ξέρω καλά, ότι ο πήχης ανεβαίνει ψηλά και είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ. Όμως, αποτελεί για μένα πρόκληση η παρουσία πολλών ταλαντούχων αθλητών στην ΑΕΚ, και θέλω πραγματικά να συμβάλλω κι εγώ στην ανέλιξή τους μέσα από τη δική μου δουλειά, αφού αυτό το κομμάτι συνιστά κορωνίδα της ενασχόλησής μου”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Βεβαιότητα στην ΑΕΚ για άρση των ban, κανένα θέμα με Χάρις

Στην ΑΕΚ επικρατεί βεβαιότητα ότι τα εναπομείναντα ban θα αρθούν εγκαίρως. Παράλληλα, δεν …