Κεντρική Eurobasket Άλλος ένας “πονοκέφαλος” για τη Σερβία

Άλλος ένας “πονοκέφαλος” για τη Σερβία

nemanja nedovic

nemanja nedovic

Η Εθνική Σερβίας δεν θα κατορθώσει να είναι πάνοπλη ενόψει του επερχόμενου Ευρωμπάσκετ (31 Αυγούστου), με τους Νίκολα Γιόκιτς, Νεμάνια Μπιέλιτσα και Νίκολα Μιλουτίνοφ να έχουν τεθεί εκτός ομάδας. Ο Μάρκο Σιμόνοβιτς παρουσιάζεται εξαιρετικά αμφίβολος, εξαιτίας του τραυματισμού του στον αντίχειρα, με τον Νεμάνια Νέντοβιτς να γίνεται ο τελευταίος που προστίθεται στη λίστα των “πονοκεφάλων” του κόουτς, Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Ειδικότερα, ο 26χρονος πλέι-μέικερ ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα στον ώμο, με τον γιατρό που τον εξέτασε να αποφασίζει ότι ο παίκτης της Μάλαγα θα πρέπει να ξεκουραστεί για τουλάχιστον 3 εβδομάδες! Κάτι τέτοιο προοικονομεί ότι ο Νέντοβιτς θα χάσει σχεδόν όλο το υπόλοιπο της προετοιμασίας των Σέρβων, με την επιστροφή του να υπολογίζεται ελάχιστες μέρες πριν από την έναρξη της διοργάνωσης, δίχως, όμως, να έχει τον απαιτούμενο ρυθμό.

Σε περίπτωση που απουσιάσει από το ρόστερ των “πλάβι”, η Σερβία των υπηρεσιών του αναπληρωματικού τους πλέι-μέικερ, ο οποίος έχει την ιδιότητα να φέρει ποιότητα από τον πάγκο και να καλύψει επαρκώς το κενό του Μίλος Τεόντοσιτς, όταν ο σταρ των Κλίπερς κάθεται στον πάγκο.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε Eurobasket

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…