Κεντρική Γυναίκες Αλλαγή μέρας για την πρώτη του Ολυμπιακού Βόλου

Αλλαγή μέρας για την πρώτη του Ολυμπιακού Βόλου

Για τις 24 Αυγούστου μετατέθηκε η πρώτη συγκέντρωση για τον Ολυμπιακό Βόλου, όπως έκανε γνωστό ο σύλλογος μέσω ανακοίνωσης του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Για τις 24 Αυγούστου 2017, ήμερα Πέμπτη και ώρα 19:00, μετατίθεται από τη Διοικούσα Επιτροπή του Τμήματος Μπάσκετ, ο Αγιασμός και η κοινή επίσημη έναρξη προετοιμασίας τόσο για το Γυναικείο όσο και για το Ανδρικό Τμήμα Μπάσκετ του Συλλόγου. Η επίσημη “πρώτη” θα πραγματοποιηθεί στο Αθλητικό Κέντρο του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 στην Άλλη Μεριά, αρχικά με Αγιασμό και στη συνέχεια με προπόνηση για τους αθλητές και τις αθλήτριες του Συλλόγου.

Από τον προπονητή της Ανδρικής Ομάδας κ. Γεώργιο Βλιώρα και τον συνεργάτη του κ. Παναγιώτη Γκουγκουτούδη καλούνται να βρίσκονται στο χώρο της προπόνησης στις 18:45, οι παρακάτω αθλητές : Κωνσταντίνος Αλεξίου, Λεωνίδας Αναστασόπουλος, Παντελής Αντωνόπουλος, Αλέξανδρος Βλασταρίδης, Θεόδωρος Ίλτσογλου, Δημήτρης Καμβύτης, Θωμάς Καραγεώργος, Δημήτρης Καραθάνος, Αντώνης Καραρρήγας, Κώστας Κολιός, Δημήτρης Μπόγδανος, Παναγιώτης Παπούλιας, Γιώργος Παρασκευάς, Σταμάτης Σκαμάγκας, Παναγιώτης Σκουμής, Παντελής Σιμώτας, Νίκος Τσιαπράζης και Δημήτρης Χριστοδούλου”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Δυσκόλεψε η πρόκριση για τη Νίκη Λευκάδας

Δυσκόλεψε πολύ η πρόκριση στους Ομίλους του Eurocup Γυναικών για τη Νίκη Λευκάδας, καθώς η…