Κεντρική A2 Άκυρη μεταγραφή!

Άκυρη μεταγραφή!

Μεγάλη ανατροπή δεδομένων στο θέμα της μεταγραφής του Γιάννη Κουζέλογλου στο Λαύριο.Η διοίκηση του Απόλλωνα ενημερώθηκε ως όφειλε ότι ο παίκτης έχει υπογράψει διετές συμβόλαιο με τον Απόλλωνα με αποτέλεσμα η μεταγραφή του στην ομάδα του Λαυρίου να είναι άκυρη!

Ο παίκτης έχει ήδη ενημερωθεί από τους αρμόδιους και σύντομα θα πρέπει να αποφασίσει για το μέλλον του.Το τεχνικό τιμ του Απόλλωνα τον υπολογίζει κανονικά εφόσον ο παίκτης θέλει να αγωνιστεί με τα “μελανόλευκα”. Βέβαια η αλήθεια είναι ότι ο παίκτης είχε παρουσιαστεί αρνητικός στις πρώτες συζητήσεις για να παραμείνει στην ομάδα και να αγωνιστεί στην Α2.

Από εκεί και πέρα το θέμα έχει ως εξής:

Εφόσον ο παίκτης επιθυμεί να φύγει,θα πρέπει να φέρει το ποσό που θα ορίσει η διοίκηση του Απόλλωνα για να πάρει την ελευθερία του.

Αν όμως ο παίκτης προβάλλει απαίτηση να φύγει δίχως να ικανοποιηθεί ο Απόλλων,ίσως να βρεθεί στη δυσάρεστη θέση να παρακολουθεί τα ματς από την εξέδρα.

Να τονιστεί σε αυτό το σημείο πως εφόσον υπάρχει συμβόλαιο που αναιρεί τον ΕΣΑΚΕ, ο παίκτης είναι υπεύθυνος και τιμωρείται αυστηρά.

Πηγή: markasport.gr

Load More Related Articles
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε A2

Δειτε επισης

Το… πολυβόλο του Αιγαίου

Όταν τόσο σπουδαίοι άνθρωποι του μπάσκετ, συγκεντρώνονται σε ένα νησί, για να πάρουν μέρος…