Κεντρική A2 Άκυρη μεταγραφή!

Άκυρη μεταγραφή!

Μεγάλη ανατροπή δεδομένων στο θέμα της μεταγραφής του Γιάννη Κουζέλογλου στο Λαύριο.Η διοίκηση του Απόλλωνα ενημερώθηκε ως όφειλε ότι ο παίκτης έχει υπογράψει διετές συμβόλαιο με τον Απόλλωνα με αποτέλεσμα η μεταγραφή του στην ομάδα του Λαυρίου να είναι άκυρη!

Ο παίκτης έχει ήδη ενημερωθεί από τους αρμόδιους και σύντομα θα πρέπει να αποφασίσει για το μέλλον του.Το τεχνικό τιμ του Απόλλωνα τον υπολογίζει κανονικά εφόσον ο παίκτης θέλει να αγωνιστεί με τα “μελανόλευκα”. Βέβαια η αλήθεια είναι ότι ο παίκτης είχε παρουσιαστεί αρνητικός στις πρώτες συζητήσεις για να παραμείνει στην ομάδα και να αγωνιστεί στην Α2.

Από εκεί και πέρα το θέμα έχει ως εξής:

Εφόσον ο παίκτης επιθυμεί να φύγει,θα πρέπει να φέρει το ποσό που θα ορίσει η διοίκηση του Απόλλωνα για να πάρει την ελευθερία του.

Αν όμως ο παίκτης προβάλλει απαίτηση να φύγει δίχως να ικανοποιηθεί ο Απόλλων,ίσως να βρεθεί στη δυσάρεστη θέση να παρακολουθεί τα ματς από την εξέδρα.

Να τονιστεί σε αυτό το σημείο πως εφόσον υπάρχει συμβόλαιο που αναιρεί τον ΕΣΑΚΕ, ο παίκτης είναι υπεύθυνος και τιμωρείται αυστηρά.

Πηγή: markasport.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε A2

Δειτε επισης

A2: Τα αποτελέσματα της 13ης αγωνιστικής

Άλλη μια αγωνιστική μέρα η σημερινή για την Α2 Ανδρών με την διεξαγωγή της 13ης αγωνιστική…