Κεντρική Elite League Άκυρη μεταγραφή!

Άκυρη μεταγραφή!

kouzeloglou apollon apollwn

kouzeloglou apollon apollwn

Μεγάλη ανατροπή δεδομένων στο θέμα της μεταγραφής του Γιάννη Κουζέλογλου στο Λαύριο.Η διοίκηση του Απόλλωνα ενημερώθηκε ως όφειλε ότι ο παίκτης έχει υπογράψει διετές συμβόλαιο με τον Απόλλωνα με αποτέλεσμα η μεταγραφή του στην ομάδα του Λαυρίου να είναι άκυρη!

Ο παίκτης έχει ήδη ενημερωθεί από τους αρμόδιους και σύντομα θα πρέπει να αποφασίσει για το μέλλον του.Το τεχνικό τιμ του Απόλλωνα τον υπολογίζει κανονικά εφόσον ο παίκτης θέλει να αγωνιστεί με τα “μελανόλευκα”. Βέβαια η αλήθεια είναι ότι ο παίκτης είχε παρουσιαστεί αρνητικός στις πρώτες συζητήσεις για να παραμείνει στην ομάδα και να αγωνιστεί στην Α2.

Από εκεί και πέρα το θέμα έχει ως εξής:

Εφόσον ο παίκτης επιθυμεί να φύγει,θα πρέπει να φέρει το ποσό που θα ορίσει η διοίκηση του Απόλλωνα για να πάρει την ελευθερία του.

Αν όμως ο παίκτης προβάλλει απαίτηση να φύγει δίχως να ικανοποιηθεί ο Απόλλων,ίσως να βρεθεί στη δυσάρεστη θέση να παρακολουθεί τα ματς από την εξέδρα.

Να τονιστεί σε αυτό το σημείο πως εφόσον υπάρχει συμβόλαιο που αναιρεί τον ΕΣΑΚΕ, ο παίκτης είναι υπεύθυνος και τιμωρείται αυστηρά.

Πηγή: markasport.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Elite League: Τα αποτελέσματα της 27ης αγωνιστικής

Κερδισμένος της αγωνιστικής ο Πανιώνιος. Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία. Σπουδαίας βαθμο…