Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Αγάπη που έγινες…

Αγάπη που έγινες…

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει πει τόσα (περισσότερα απ’ όσα άντεχε ο νεαρός) για τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλος κι έχει κάνει ακόμα περισσότερα. Δεν έκρυψε ποτέ την αδυναμία στον μικρό, την οποία άλλοτε εξέφραζε με επιμονή για να παίζει (θυμηθείτε πως ακόμα και μετά από ευρωπαϊκές νίκες, έβγαζε ο ίδιος δυσαρέσκεια για τη μη χρησιμοποίηση του νεαρού), άλλοτε με επικές δηλώσεις “… αν δεν σηκώσουμε ευρωπαϊκό στην επόμενη πενταετία με τον Χαραλαμπόπουλο αρχηγό να μη με λένε Γιαννακόπουλο“.

Αυτά μέχρι πρότινος, γιατί σήμερα ανέβασε ένα post (το οποίο κατέβασε σχετικά γρήγορα), με τη φωτογραφία του διεθνή μπασκετμπολίστα και του ατζέντη του, Τάσου Δελημπαλταδάκη. Το σχόλιο που συνόδευε τη φωτογραφία είναι -όπως βλέπετε- “ουδείς πιο αχάριστος εκ του ευεργετηθέντος“.

Είναι πρόδηλο ότι το γυαλί έχει ραγίσει. Αν κι επισήμως δεν έχει ειπωθεί κάτι, αν κι η ανάρτηση κατέβηκε γρήγορα (δείγμα του ότι ακόμα υπάρχει χρόνος να βρεθεί λύση;), οι πληροφορίες θέλουν τον Χαραλαμπόπουλο να ζητά την απελευθέρωσή του από τον Παναθηναϊκό κι όχι να φύγει με δανεισμό στον ΠΑΟΚ.

Ίσως να υπάρχουν κι άλλα που δεν γνωρίζουμε, όμως σε κάθε περίπτωση η σχέση περνά (αν μη τι άλλο) κρίση.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Α1 Γυναικών: Νικηφόρο ξεκίνημα στην Κρήτη για τον ΠΑΟΚ

Νικηφόρο ήταν το ξεκίνημα του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ στην Α1 Γυναικών μπάσκετ, καθώς πέρασε από τα Χαν…