Κεντρική Ελλάδα Εθνικές “Αυτή η Εθνική θα μας ξαναφέρει στα μετάλλια”

“Αυτή η Εθνική θα μας ξαναφέρει στα μετάλλια”

Φασούλας

panagiotis fasoulas2

Ο Παναγιώτης Φασούλας έδωσε το παρών στο Τουρνουά της Πάτρας, ώστε να παρακολουθήσει από κοντά την Εθνική μας ομάδα. Ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ μίλησε στο ημίχρονο για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, ενώ έκανε ειδική αναφορά στον Γιώργο Παπαγιάννη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της “Αράχνης” στην ΕΡΤ:

Για την Εθνική: “Έχει καλό ρόστερ η Εθνική, όμως το παιχνίδι δεν χαίρει ιδιαίτερης κριτικής. Παίζουν ομαδικό μπάσκετ τα παιδιά, όμως θα είναι πιο δύσκολα στη συνέχεια τα πράγματα.

Δεν μπορείς από ένα μόνο παιχνίδι να βγάλεις συμπεράσματα. Έχουμε σίγουρα πλήρες ρόστερ, όμως σήμερα λείπει ο Γιάννης (σ.σ.Αντετοκούνμπο), Ελπίζουμε να τον δούμε στα επόμενα παιχνίδια.

Αξίζει μετάλλιο αυτή η Εθνική. Είναι καλή ομάδα, με εξαιρετικούς παίκτες. Δείχνει πάθος και διάθεση για αλληλοβοήθειες. Θεωρώ πως θα έχουμε καλή παρουσία και αυτή η Εθνική θα ξαναφέρει την Ελλάδα σε επίπεδο στο δρόμο των μεταλλίων, σε επίπεδο Ανδρών”.

Για τον Παπαγιάννη: “Είναι εξαιρετικός παίκτης. Είναι άλλωστε παίκτης NBA πλέον, δεν είναι πιτσιρικάς. Φέτος θα έχει μεγάλη συμμετοχή και σίγουρα θα πάρει ευκαιρίες”.

Για το αν μπορεί να γίνει η νέα “αράχνη”: “Μακάρι να είναι η νέα “αράχνη” αλλά πλέον το μπάσκετ είναι διαφορετικό σε σχέση με την εποχή μου. Του αρέσει να “κόβει” μπάλες και είναι από μικρός στις Εθνικές. Είναι εξαιρετικός ψηλός και παίζει ολντ σκουλ μπάσκετ κοντά στο καλάθι. Πιστεύω πως έχει μεγάλο μέλλον σε Ελλάδα και NBA”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…