Κεντρική NBA Υποψήφιος για το Κλίβελαντ ο Κουφός
NBA

Υποψήφιος για το Κλίβελαντ ο Κουφός

kosta koufos kings dunk

kosta koufos kings dunk

Τα σενάρια ανταλλαγών του Κάιρι Έρβινγκ δίνουν και παίρνουν από την ημέρα που ο “Uncle Drew” εξέφρασε την επιθυμία του να αποχωρήσει μέσω trade από τους Κλίβελαντ Καβαλίερς. Πληθώρα ομάδων έχουν εμπλακεί σε πάμπολλες υποθετικές συμφωνίες, με τους Σακραμέντο Κινγκς να είναι μία από αυτές. Το ενδιαφέρον στην περίπτωση αυτή, όμως, αποκτά και γαλανόλευκες αποχρώσεις, με το όνομα του Κώστα Κουφού να περιλαμβάνεται στα πιθανά ανταλλάγματα!

Συγκεκριμένα, οι Κινγκς προτίθεται να προσφέρουν τον πρωτοετή και υπερταλαντούχο γκαρντ, Ντι’Άαρον Φοξ, τον Κουφό αλλά και ορισμένα άλλα “όπλα”, προκειμένου να πετύχουν το “κόλπο γκρόσο” με τον σούπερ-σταρ του Κλίβελαντ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Σαμ Αμίκο. Το NBC Sports California, όμως, τονίζει ότι ο Φοξ πρέπει να θεωρείται “ανέγγιχτος”, καθώς οι Κινγκς θεωρούν ότι είναι το μέλλον της ομάδας στη θέση του πλέι-μέικερ, με το πακέτο ικανοτήτων του να είναι ιδιαίτερα ελκυστικό.

Επίσης, οι Κινγκς δεν συμπεριλαμβάνονταν στη λίστα του Έρβινγκ με τις ομάδες στις οποίες θα ήθελε να γίνει ανταλλαγή. Κάπως έτσι, οι πιθανότητες του Κουφού να επιστρέψει στο Οχάιο, αυτή τη φορά, όμως, σε επίπεδο NBA φαντάζουν πολύ λίγες. Ακόμη και έτσι, το συγκεκριμένο σενάριο φαντάζει να έχει ενδιαφέρον και οι επόμενες ημέρες θα κρίνουν σε τεράστιο βαθμό την κατάληξη της υπόθεσης του Έρβινγκ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…