Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Ξεκινάει η προετοιμασία της Γεωργίας

Ξεκινάει η προετοιμασία της Γεωργίας

zouros

zouros

Στην Σλοβενία βρίσκεται η Εθνική ομάδα της Γεωργίας, όπου και θα πραγματοποιηθεί η προετοιμασία, ενόψει του Ευρωμπάσκετ.

Ο Ηλίας Ζούρος κάλεσε 19 παίκτες με κάποιες μικρές αλλαγές σε σχέση με τις κλήσεις του Ιουνίου. Αρχικά δεν θα δώσουν το παρών οι Κάγια Τζιτσάντζε και Βίκτορ Σανικίτζε, ενώ ο 18χρονος Γκόγκα Μπιτάτζε θα ενσωματωθεί αργότερα, αφού αγωνίζεται στο Ευρωμπάσκετ U20 β’ κατηγορίας. Το μεγάλο όνομα που ξεχωρίζει δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από αυτό του πρωταθλητή του NBA, Ζάζα Πατσούλια, στον οποίο στηρίζεται και μεγάλο μέρος του παιχνιδιού της ομάδας.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα βρεθούν στην προετοιμασία: Μπέκα Μπακαούρι, Μιχαΐλ Μπερισβίλι, Γκόγκα Μπιτάτζε, Μπέκα Μπουριανάτζε, Ανατόλι Μπόισα, Μάικλ Ντίξον, Γκιόργκι Γκαμκρελίτζε, Νόνταρ Γκογκότζε, Κάρα Γιντσαράτζε, Μπέσικ Λεζχάβα, Ιλια Λονταρίτζε, Μανούτσαρ Μαρκοϊσβίλι, Ζάζα Πατσούλια, Οτάρ Πκακάτζε, Ντούντα Σανάτζε, Γκιόργκε Σαραμπίτζε, Γκιόργκι Σερμαντίνι,Τορνίκε Σενγκέλια και Γκιόργκε Τσιντσάντζε.

Όσων αφορά την τελική φάση του Ευρωμπάσκετ οι Γεωργιανοί θα αντιμετωπίσουν τη Γερμανία, το Ισραήλ, την Ιταλία, τη Λιθουανία και την Ουκρανία, για τον δεύτερο όμιλο. Επίσης κατά την διάρκεια της προετοιμασίας θα συμμετάσχει και στο ετήσιο τουρνουά Ακρόπολις, το οποίο θα διεξαχθεί στις 23-25 Αυγούστου στην Αθήνα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Ελλάδα – Πολωνία 78-73

Θετικό το πρώτο «τεστ» της Εθνικής Ελλάδας. Η Εθνική Ανδρών βρέθηκε να χάνει με διψήφια δι…