Κεντρική NBA Ξεχώρισε και πάλι ο Τζέιμς (vids)

Ξεχώρισε και πάλι ο Τζέιμς (vids)

mike james suns 1

mike james suns 1

Ο Μάικ Τζέιμς διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας, κάτι που φρόντισε να αποδείξει για πολλοστή φορά στο φετινό summer league. Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού έστρεψε και πάλι τα βλέμματα πάνω του με τη χθεσινή του εμφάνιση, έστω και αν η δική του παρουσία δεν συνοδεύτηκε από νίκη των Φοίνιξ Σανς, καθώς οι “ήλιοι” ηττήθηκαν με 93-87 από τους Σακραμέντο Κινγκς στο πλαίσιο των αγώνων κατάταξης του summer league στο Λας Βέγκας.

Ειδικότερα, ο 26χρονος άσος σταμάτησε στους 25 πόντους ενώ μάζεψε 6 ριμπάουντ και μοίρασε 4 ασίστ σε 30 λεπτά συμμετοχής, υποπίπτοντας και σε 4 λάθη. Η αστοχία του από τη γραμμή του τριπόντου στιγμάτισε τα στατιστικά του (2/10 τρίποντα, 9/19 σουτ εντός πεδιάς) ενώ ήταν, παραδόξως, άστοχος και από τη γραμμή των βολών (5/9). Τα drives προς το καλάθι και οι εκτελέσεις μετά από ντρίμπλα ήταν αναπόσπαστα κομμάτια του ρεπερτορίου του ενώ ο τρόπος που έβλεπε το γήπεδο ήταν εξαιρετικός, διαβλέποντας ακόμη και τις πιο δύσκολες γραμμές πάσας προς τους συμπαίκτες του. Η απουσία των Τζος Τζάκσον, Μαρκίς Κρις και Ντράγκαν Μπέντερ του επέτρεψαν να έχει ξεκάθαρα τον ρόλο του πρώτου “βιολιού” της ομάδας αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό, ώστε να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ιδού ορισμένα από τα highlights του Τζέιμς

Οι Κινγκς ήταν καλύτεροι στα κρίσιμα σημεία και με επιμέρους σκορ 32-21 στην 4η περίοδο “καθάρισαν” την παρτίδα, με τον Τζάστιν Τζάκσον να πετυχαίνει 29 πόντους με 9/22 σουτ και τον Ελληνοαμερικανό κόμπο-γκαρντ, Ναζ Μήτρου-Λονγκ να τα πηγαίνει περίφημα (21 πόντοι, 6 ριμπάουντ, 5 ασίστ). Για το Φοίνιξ, διακρίθηκαν, πέραν του Τζέιμς, οι Ντέιβον Ριντ (17 πόντοι) και Ντέρικ Τζόουνς Τζ. (14 πόντοι).

Αναλυτικά τα highlights του αγώνα

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Χωρίς θεατές το Λαύριο – Μαρούσι

Χωρίς κόσμο το Λαύριο – Μαρούσι. Κεκλεισμένων των θυρών θα διεξαχθεί τη Δευτέρα (22/…