Κεντρική NBA Βρέθηκε τζένεραλ μάνατζερ για τους Νικς!
NBA

Βρέθηκε τζένεραλ μάνατζερ για τους Νικς!

scott perry

scott perry

Οι Νιου Γιορκ Νικς φάνταζαν “ακέφαλοι” τις τελευταίες εβδομάδες μετά την αποπομπή του Φιλ Τζάκσον από τα καθήκοντα του προέδρου, με τον Στιβ Μιλς να τον αντικαθιστά προσωρινά ως κύριος διαπραγματευτής με τις άλλες ομάδες. Πλέον, όμως, η ομάδα του “Μεγάλου Μήλου” κάλυψε το κενό αυτό με εμφατικό τρόπο, καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον πρώην πρόεδρο των Σακραμέντο Κινγκς, Σκοτ Πέρι, όπως μετέδωσε ο ρεπόρτερ του CSN Chicago, Βίνσεστ Γκούντγουιλ.

Έπειτα από συζητήσεις με ονόματα όπως ο Αϊζέια Τόμας και τον Ντέιβιντ Γκρίφιν, οι Νικς κατέληξαν στον Πέρι, προκειμένου να βάλει τάξη και να δημιουργήσει ένα ταλαντούχο ρόστερ, το οποίο θα βάλει την ομάδα στον ίσιο δρόμο. Οι δύο ομάδες εξακολουθούν να βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις, ώστε να οριστεί το ακριβές ποσό που θα καταβάλλουν οι Νικς στους Κινγκς αλλά ο Πέρι τα έχει βρει σε όλα με τη νέα ομάδα του.

Η κίνηση αυτή μοιάζει να είναι η καλύτερη που έχουν πραγματοποιήσει οι Νικς το τελευταίο διάστημα, με τον Πέρι να απολαμβάνει καθολικό σεβασμό στους κύκλους του NBA χάρη στο πλούσιο βιογραφικό του. Συγκεκριμένα, ήταν ένας από τους υπεύθυνους για την επιλογή του Κέβιν Ντουράντ στο Ντραφτ του 2008 από τους Σιάτλ Σουπερσόνικς ενώ έκανε μια σειρά θετικών επιλογών για λογαριασμό των Ορλάντο Μάτζικ, οι οποίες συμπεριλαμβάνουν τους Άαρον Γκόρντον, Έλφριντ Πέιτον και Βίκτορ Ολαντίπο. Τέλος, υπό την εποπτεία του έγιναν εξαιρετικές κινήσεις στους φετινούς Σακραμέντο Κινγκς, καθώς απέκτησαν τους Τζορτζ Χιλ, Ζακ Ράντολφ, Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς και Βινς Κάρτερ ενώ επέλεξαν παίκτες με πλούσιο ταλέντο στο Ντραφτ (ΝτιΆαρον Φοξ, Τζάστιν Τζάκσον, Χάρι Γκάιλς, Φρανκ Μέισον).

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μπατούμ στα playoffs οι Σίξερς

Ανησυχία για Μπάτλερ στους Χιτ τραυματίστηκε στο ματς με τους Σίξερς. Οι Φιλαδέλφεια Σίξερ…