Κεντρική Διεθνή “Βήμα βήμα να μεγαλώσουμε την Χάποελ” (vid)

“Βήμα βήμα να μεγαλώσουμε την Χάποελ” (vid)

katsikaris

katsikaris

Ο Φώτης Κατσικάρης άνοιξε μία νέα “σελίδα” στην προπονητική του καριέρα και πλέον θα βρίσκεται στον πάγκο της Χάποελ Ιερουσαλήμ. Έτσι η καινούργια του ομάδα παρουσίασε τον Έλληνα τεχνικό, ο οποίος μίλησε για την νοοτροπία που θέλει να περάσει και για το Eurocup.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα προπονητή:

Για την χημεία: “Είμαι χαρούμενος και ενθουσιασμένος που γίνομαι μέλος μίας τόσο φιλόδοξης ομάδας όπως είναι η Χάποελ. Το όραμα που έχει η ομάδα με εκφράζει απόλυτα και μέχρι τώρα έχουμε την κατάλληλη χημεία. Θέλουμε να κάνουμε τα σωστά βήματα ώστε να μεγαλώσουμε την Χάποελ“.

Για την νοοτροπία που θέλει να περάσει: “Είμαι ένας άνθρωπος που δε μιλάω πολύ. Δεν ξέρω τους στόχους μας γιατί είναι νωρίς, αλλά σίγουρα θα δουλεύουμε κάθε μέρα ως πρωταθλήτρια ομάδα. Είμαι σίγουρος πως με τη σωστή νοοτροπία θα έρθουν νίκες, τίτλοι και στόχοι. Θέλω να πείσω τους παίκτες μου να προχωράμε σιγά σιγά. Παιχνίδι με το παιχνίδι. Όταν το μυαλό μας ταξιδεύει στο μέλλον, η αποτυχία πλησιάζει”.

Για το Eurocup: “Πρέπει να έχουμε υπομονή. Ξέρουμε πως πρέπει να το κερδίσουμε αν θέλουμε να παίξουμε κάποια στιγμή στην Ευρωλίγκα. Δεν πρέπει όμως να γίνουμε εμμονικοί με τον στόχο αυτό”.

Δείτε την επίσημη παρουσίαση του Κατσικάρη:

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…