Κεντρική NBA Βελτιωμένος και με τριπλ-νταμπλ ο Μπολ! (vids)
NBA

Βελτιωμένος και με τριπλ-νταμπλ ο Μπολ! (vids)

lonzo balll lakers summer league

lonzo balll lakers summer league

Το κοινό στο Thomas & Mack Center του Λας Βέγκας δεν πτοήθηκε από τη χθεσινή, κακή εμφάνιση του Λόνζο Μπολ στην πρεμιέρα του στο summer league και γέμισε για 2η συναπτή φορά το γήπεδο, προκειμένου να παρακολουθήσει ξανά το μεγάλο ταλέντο των Λος Άντζελες Λέικερς. Ο Μπολ φρόντισε να ανακάμψει, βελτιώνοντας εμφανώς την απόδοσή του αλλά οι Μπόστον Σέλτικς δεν του επέτρεψαν να χαρεί την πρώτη του νίκη με τη φανέλα των “λιμνανθρώπων”, καθώς επικράτησαν με 86-81.

Συγκεκριμένα, ο 20χρονος γκαρντ πέτυχε τριπλ-νταμπλ, με 11 πόντους, 11 ριμπάουντ και 11 ασίστ σε 34 λεπτά συμμετοχής! Στον εκτελεστικό τομέα, ο Μπολ παρουσιάστηκε ξανά “κρύος”, έχοντας 5/13 σουτ (1/5 τρίποντα), παρά το γεγονός ότι έκανε έξτρα προπόνηση το πρωί του Σαββάτου, όπως αναφέρει το CBS. Το πρώτο του σουτ ήταν εύστοχο και πανηγυρίστηκε έξαλλα από το κοινό αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη.

Ο Μπολ, όμως, έλεγχε απόλυτα τον ρυθμό της ομάδας του, χάρη στη μοναδική αντίληψή του και τον τρόπο που βλέπει το γήπεδο. Οι πάσες του ήταν σεμιναριακές, με την κατάλληλη δύναμη και στο σωστό timing, ώστε να φθάσουν ομαλά στα χέρια των συμπαικτών του, με το ύψος του να τον βοηθά στο να ανιχνεύει τα πάντα πάνω στο παρκέ. Επιχειρούσε συχνά να βγάλει την ομάδα του στο τρανζίσιον, ειδικά μετά από δικό του ριμπάουντ ενώ κατάφερε να σταθεί αξιοπρεπώς σε ορισμένες συνθήκες πικ-εν-ρολ, παρά το γεγονός ότι παρουσιαζόταν ιδιαίτερα αδύναμος στον τομέα αυτό κατά τη θητεία του στο UCLA. Για το τέλος, ο Μπολ προσέφερε και ένα εντυπωσιακό tomahawk, δείγμα των αθλητικών του προσόντων.

Ο Κάιλ Κούζμα ήταν το “πολυβόλο” των Λέικερς με 31 πόντους και 5/10 τρίποντα αλλά οι Σέλτικς έδειξαν την ανωτερότητά τους στα κρίσιμα σημεία και “καθάρισαν” την παρτίδα. Ο Τζέισον Τέιτουμ συνέχισε να βαδίζει στον δρόμο των εξαιρετικών εμφανίσεων με 27 πόντους και 11 ριμπάουντ ενώ ο Σέμι Όζελεϊ πέτυχε 19 με 5/9 τρίποντα.

Αναλυτικά τα highights του αγώνα

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…