Κεντρική Ασίστ Shadow Τζέιμς… ο θεαματικός!

Τζέιμς… ο θεαματικός!

esake mike james

esake mike james

O πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού Superfoods, Μάικ Τζέιμς, αναδείχθηκε ο πιο θεαματικός παίκτης της Stoiximan.gr Basket League, ύστερα από ψηφοφορία.

Αναλυτικά:
“Παρότι έχει ύψος μόλις 1μ.85 ο Μάϊκ Τζέϊμς αναδείχθηκε Πιο Θεαματικός Παίκτης της STOIXIMAN.GR Basket League για την σεζόν 2016-17, χάρις στις σπουδαίες αθλητικές ικανότητες του και την τεχνική του. Ο Αμερικανός γκαρντ που κατέκτησε το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό Superfoods ήταν πρώτος με μεγάλη διαφορά στην ψηφοφορία των προπονητών και των αρχηγών των 14 ΚΑΕ, που διαμορφώνουν σε ποσοστό 60% το τελικό αποτέλεσμα. Συγκέντρωσε 16 προτιμήσεις έναντι 5 του δεύτερου και συμπαίκτη του στους “πράσινους” Κένι Γκάμπριελ.

Με μεγάλη διαφορά πρώτος ήταν ο Τζέϊμς και στην ψηφοφορία των δημοσιογράφων. Πήρε 21 ψήφους με τον Γκάμπριελ να είναι ξανά δεύτερος με 6.

Στην ψηφοφορία του φίλαθλου κοινού ο 27χρονος γκαρντ ήταν δεύτερος με 271 ψήφους και ποσοστό 19,75% με τον, επίσης, συμπαίκτη του στον Παναθηναϊκό Superfoods Τζέϊμς Γκιστ να συγκεντρώνει 17 παραπάνω προτιμήσεις (288) και ποσοστό 20,99% και να αναδεικνύεται πρώτος.

O Μάικ Τζέϊμς έχει ιδιαίτερη σχέση με την STOIXIMAN.GR Basket League. Και τις δύο φορές που αγωνίστηκε στο ελληνικό πρωτάθλημα η καριέρα του… εκτοξεύτηκε. Υπέγραψε στον Κολοσσό Ρόδου H Hotels το καλοκαίρι του 2014, προερχόμενος από την κροατική ΚΚ Ζάγκρεμπ, την ισραηλινή Χαποέλ Γκιλμπόα Γκαλίλ και την ιταλική ομάδα της Α2 Παφόνι Ομέγκνα και μόλις ύστερα από 8 αγώνες στην STOIXIMAN.GR Basket League με μέσο όρο 21 πόντους πήρε μεταγραφή για την Ευρωλίγκα και την Μπασκόνια.

Επέστρεψε το 2016 στην Ελλάδα και συμφώνησε με τον Παναθηναϊκό Superfoods. Μετά την σεζόν του στους “πράσινους” που συνοδεύτηκε με την κατάκτηση του νταμπλ, είναι εδώ και λίγες ημέρες παίκτης των Φοίνιξ Σανς και θα παίξει για πρώτη φορά στην καριέρα του στο NBA την καινούργια αγωνιστική χρονιά.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Κορυφαίες επιδόσεις και στις τρεις κατηγορίες των σουτ

Σπουδαίο ρεκόρ επιδόσεων για τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν έφτασε μέσα από το…