Κεντρική Elite League Τσουράκης: “Ευγνώμων για την ευκαιρία”

Τσουράκης: “Ευγνώμων για την ευκαιρία”

rafail tsourakis

rafail tsourakis

Ο Ραφαήλ Τσουράκης τη νέα σεζόν θα αγωνιστεί στην Ιταλία με τη φανέλα της Οσούνι, αλλά δεν ξέχασε την παλιά του ομάδα, τον ΓΣΛ. Ο Έλληνας σέντερ ευχαρίστησε τους ανθρώπους της ομάδας, που σεβάστηκαν την επιθυμία του να αποχωρήσει για το εξωτερικό.

Ο κύκλος του ΓΣΛ δεν έχει κλείσει, όμως, για τον Τσουράκη, καθώς υποσχέθηκε στους ανθρώπους της ομάδας ότι αν προλάβει, θα γυρίσει στο τέλος της σεζόν και θα αγωνιστεί σ΄όσα παιχνίδια μπορέσει.

rafail tsourakis gsl

Αναλυτικά όσα έγραψε στα social media:

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ 1928. Αυτή η κοινοποίηση δεν είναι μόνο για εσάς ως ομάδα αλλά και για εμένα και όλους όσους με στηρίζουν στην έως τώρα  καριέρα μου (οικογένεια και φίλους) !

Σας ευχαριστώ για όσα μου δώσατε και ανυπομονώ να ξαναπαίξω και να παλέψω για την ομάδα μου και τη φανέλα #17 μου! Επίσης μπορεί να μην έμεινα στην ομάδα, ενώ ξέρω πως και εγώ ήθελα, αλλά και εσείς! Ωστόσο χαίρομαι πάρα πολύ που καταλάβατε τα θέλω μου και τις ανάγκες μου και ακούσατε τον λόγο που ήθελα να φύγω και το σεβαστήκατε κυρίως!

Δεν είναι αντίο λοιπόν αυτό μεταξύ μας και το ξέρουμε εμείς πολύ καλά! Θα μου λείψουν τα πάντα από τη Λάρισα αλλά κυρίως το γήπεδό μου, ο κόσμος μας και οι άνθρωποι για τους οποίους έπρεπε να βγω έξω στο παρκέ και να παλέψω!

Σας εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου μια υγιές χρονιά με πολλές επιτυχίες και να κατακτήσετε τους στόχους σας ως ομάδα! Θα γυρίσω όπως υποσχέθηκα να σας βοηθήσω μόλις τελειώσει η σεζόν μου με την καινούργια μου ομάδα #CestisticaOstuni όπου δεν μπορώ να σας κρύψω ότι δεν θέλω να τελειώσει γρήγορα!

Θέλω να πετύχουμε τους στόχους μας ως ομάδα και να κόψουμε το δίχτυ και να πάρουμε το πρωτάθλημα πράγμα που πέρσι η ομάδα μου το είχε στερηθεί από την νικήτρια και πρωταθλήτρια Ιταλίας του πρωταθλήματος μου.

Ελπίζω να καταφέρω το στόχο μου στην Ιταλία και να γυρίσω πρωταθλητής! Κυρίως όμως να γυρίσω καλύτερος, δυνατότερος και πιο ήρεμος για να σας βοηθήσω! Μέχρι τότε καλή χρονιά από τον πλέον Ιταλό Μαφιόζο Κρητικό σας! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα και κυρίως για την στήριξη σας! See you soon! Stay tuned!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Δόξα Λευκάδας- Παπάγου 72-92

Στα playoffs πέρασε ο Παπάγου. Ο Παπάγου επικράτησε της Δόξας στη Λευκάδα με 92-72 και εξα…