Κεντρική NBA Τραυματίστηκε και αποχώρησε από το παρκέ ο Φουλτζ (vid)
NBA

Τραυματίστηκε και αποχώρησε από το παρκέ ο Φουλτζ (vid)

markelle fultz injury

markelle fultz injury

Η “κατάρα” των Φιλαδέλφια 76ερς “χτύπησε” και πάλι, καθώς ο Μαρκέλ Φουλτζ έπεσε τραυματίας στο παρκέ κατά τη διάρκεια του χθεσινού παιχνιδιού εναντίον των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, στο πλαίσιο της 2ης μέρας του summer league στο Λας Βέγκας. Ο νεαρός σταρ, ο οποίος επιλέχθηκε στην 1η θέση του φετινού Ντραφτ, γύρισε άσχημα τον αριστερό του αστράγαλο, προσπαθώντας να κόψει το λέι-απ του αντιπάλου και αποχώρησε υποβασταζόμενος από το παρκέ, δίχως να επιστρέψει στην αναμέτρηση.

Ο Φουλτζ πρόλαβε να αγωνιστεί 15 λεπτά, σημειώνοντας 8 πόντους με μόλις 3/12 σουτ. Όπως φαίνεται, δύσκολα θα καταφέρει να επανέλθει στα παιχνίδια του summer league, με την απογοήτευση να είναι ξεκάθαρη στο “στρατόπεδο” των Σίξερς, όπως διαφαίνεται και από το παρακάτω tweet του Τζοέλ Εμπίιντ.

Αυτή ήταν η 3η φορά τα τελευταία χρόνια που το λότερι πικ των Σίξερς τραυματίζεται. Υπενθυμίζεται ότι ο Μπεν Σίμονς έμεινε εκτός δράσης καθ’όλη τη διάρκεια της περσινής σεζόν ενώ ο Τζοέλ Εμπίιντ χρειάστηκε 2 χρόνια, προκειμένου να πατήσει παρκέ για πρώτη φορά σε επίσημο αγώνα, αν και έπαιξε μόλις 31 ματς πέρσι, έχοντας και περιορισμό στα λεπτά συμμετοχής του.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

NBA: Στην τελική ευθεία για τα Play-offs

Τα δεδομένα και τα σενάρια για τα Play-offs στο NBA Βρισκόμαστε μία ανάσα πριν το τέλος τη…