Κεντρική Ελλάδα Εθνικές “Τον καλύτερο μας εαυτό σε κάθε παιχνίδι”

“Τον καλύτερο μας εαυτό σε κάθε παιχνίδι”

Συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΚ έδωσε ο Ιάκωβος Μιλεντίγεβιτς, ο οποίος αναφέρθηκε στην αναμέτρηση με το Μαυροβούνιο. Ο Έλληνας άσσος χαρακτήρισε πολύ επικίνδυνη ομάδα τον αυριανό αντίπαλο της “γαλανόλευκης”, ενώ κάλεσε τον κόσμο να βρεθεί στο πλευρό των Ελλήνων παικτών.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Πόσο δύσκολο ήταν αυτό το 3-0 σε αντίθεση με αυτό που ίσως φάνηκε ειδικά στα δύο πρώτα παιχνίδια;
“Δεν ήταν δυνατό να τελειώσουν όλα τα παιχνίδια με τόσο μεγάλη διαφορά, όπως τα δύο πρώτα. Ξέραμε πως απέναντι στην Γερμανία θα είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια καλή ομάδα που θα μπορούσε να μας κάνει τη ζημιά ανά πάσα στιγμή. Άλλωστε την είχαμε αντιμετωπίσει και στο στάδιο της προετοιμασίας. Το λέμε συχνά, αλλά είναι αλήθεια πως κάθε αγώνας είναι ξεχωριστός και θα πρέπει να τον αντιμετωπίζουμε με την ίδια σοβαρότητα και μαχητικότητα που αντιμετωπίσαμε και τον χθεσινό αγώνα”.

-Πόσο πολύ θέλατε να πάρετε αυτή τη νίκη στον τρίτο αγώνα και τι ήταν αυτό που σας έδωσε κίνητρο; Ο αντίπαλος, ο κόσμος ή απλά η νίκη;
“Στον χθεσινό αγώνα βρήκαμε κίνητρο από πολλά πράγματα μέσα στο γήπεδο, όπως για παράδειγμα από τον κόσμο που μας βοήθησε πολύ με την παρουσία του και από το γεγονός οτι θέλαμε να νικήσουμε πάρα πολύ πολύ το παιχνίδι, ώστε να κάνουμε το τρία στα τρία”.

-Τι είναι αυτό που σπρώχνει αυτή την ομάδα σε τέτοιες νίκες, ανατροπές, επιμονή στο θετικό αποτέλεσμα;
“Απλά σε κάθε παιχνίδι δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό, ώστε να έρθει το θετικό αποτέλεσμα που επιθυμούμε.”

-Μαυροβούνιο ο επόμενος αντίπαλος. Τι είναι αυτό που θα πρέπει να προσέξετε περισσότερο;
“Παίζουμε με μια πολύ επικίνδυνη ομάδα που εχει παρουσιαστεί πάρα πολύ σκληρή στους προηγούμενους αγώνες. Θέλει πολύ προσοχή το συγκεκριμένο παιχνίδι με το Μαυροβούνιο.”

-Περιμένετε να δείτε περισσότερο κόσμο στο Ηράκλειο, με δεδομένο πως οι «μικρές» εθνικές έχουν ξαναπαίξει εδώ με γεμάτο γήπεδο;
“Ο κόσμος στα Χανιά μας βοήθησε πάρα πολύ και τους ευχαριστούμε γι’ αυτό. Στο Ηράκλειο περιμένουμε ακόμα περισσότερο κόσμο, που θα στηρίξει την προσπάθειά μας στη συνέχεια των αγώνων.”

-Πόσο ιδιαίτερο είναι για σένα να βρίσκεσαι εδώ, ένα ακόμη καλοκαίρι…
“Το έχουμε πει κι άλλες φορές, το έχουν κι άλλοι παίκτες. Είναι τιμή μου και μεγάλη μου χαρά να βρίσκομαι ακόμα ένα καλοκαίρι στην Εθνική Ομάδα.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Κολέ: «Η ομάδα έπαιξε για τον Φουρνιέ»

H Γαλλία έκανε την έκπληξη στην πρεμιέρα της στους Ολυμπιακούς Αγώνες και νίκησε τις ΗΠΑ. …