Κεντρική NBA Το “θρίλερ” με τον Άντονι συνεχίζεται…
NBA

Το “θρίλερ” με τον Άντονι συνεχίζεται…

carmelo anthony

carmelo anthony

Η υπόθεση του Καρμέλο Άντονι έχει περάσει από χίλια “κύματα” τον τελευταίο χρόνο, με τον 33χρονο σταρ να ψάχνει τη χρυσή τομή με τους Νιου Γιορκ Νικς, προκειμένου αμφότερες οι πλευρές να είναι ευτυχισμένες. Αρχικά, ο “Μέλο” καθόταν πάνω στη no-trade clause του συμβολαίου του, με συνέπεια ο πρώην πρόεδρος, Φιλ Τζάκσον να μην μπορεί να τον ανταλλάξει. Έπειτα, ο Άντονι προθυμοποιήθηκε να “σπάσει” τον όρο αυτό, με τους Νικς να αναζητούν το κατάλληλο “μείγμα” ομάδων, ώστε να επιτευχθεί το πολυπόθητο trade. Οι συζητήσεις με τους Χιούστον Ρόκετς, όμως, “πάγωσαν” και πλέον προστίθεται ακόμη μια παράμετρος σε αυτό το “σήριαλ”.

Συγκεκριμένα, η διοίκηση των Νικς θα συναντηθεί με τον Άντονι ώστε να γίνει πλήρως κατανοητό το σκεπτικό και οι επιθυμίες του παίκτη, προτού ληφθεί κάποια απόφαση, όπως μεταδίδει η New York Post. Η επιθυμία των Νικς είναι να επεκταθεί η λίστα των επιθυμητών ομάδων για τον Άντονι πέρα από τους Ρόκετς και τους Κλίβελαντ Καβαλίερς, καθώς οι Νικς δεν έχουν μείνει ικανοποιημένοι από τα ενδεχόμενα ανταλλάγματα που μπορούν να λάβουν, αν ο “Μέλο” καταλήξει σε μία από τις δύο ομάδες. Το να βρεθεί, όμως, έτερη ομάδα που να ενδιαφερθεί έντονα για τον Άντονι είναι δύσκολο, εξαιτίας του πολύ μεγάλου συμβολαίου του, της ηλικίας του αλλά και του τρόπου παιχνιδιού του. Οι Μπόστον Σέλτικς θα μπορούσαν να αποτελέσουν μια τέτοια ομάδα αλλά η απόκτηση του Γκόρντον Χέιγουορντ έβαλε τέλος στις φήμες αυτές.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Άντονι κρατά στο χέρι τους Νικς, εξακολουθώντας να έχει ο ίδιος τον τελευταίο λόγο, σχετικά με το αν θέλει να φύγει με ανταλλαγή ή όχι. Το ESPN μετέδωσε χθες ότι η ομάδα του “Μεγάλου Μήλου” θα ερευνήσει και την πιθανότητα να διατηρήσει τον παίκτη στις τάξεις της, αν και κάτι τέτοιο ενδέχεται να μην αποδειχθεί θετικό για την ομάδα, μετά από τόσα “επεισόδια” ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Πήραν το πάνω χέρι οι Μάβερικς, άλωσαν το L.A με ηγετικό Ντόνσιτς

Ο Λούκα Ντόνσιτς έδωσε τη νίκη στο Ντάλας. Οι Ντάλας Μάβερικς άφησαν πίσω τους την κακή εμ…