Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Το πρόγραμμα της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ

Το πρόγραμμα της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ μέσω επίσημης ανακοίνωσης έκανε γνωστό το πρόγραμμα που θα ακολουθήσει η ομάδα για την καθιερωμένη προετοιμασία (17/08) ενόψει της νέας σεζόν. Ακόμη ανακοινώθηκαν και τα φιλικά που θα πραγματοποιηθούν σε Γερμανία και Τουρκία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Σε έναν ακριβώς μήνα από σήμερα, στις 17 Αυγούστου 2017 θα ξεκινήσει ουσιαστικά η νέα σεζόν για την ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ με την πρώτη συγκέντρωση της ομάδας.

Οι πρώτες ημέρες θα αφιερωθούν κυρίως σε ιατρικές εξετάσεις και εργομετρικό έλεγχο, ενώ από την Δευτέρα 21/8 το πρόγραμμα των διπλών προπονήσεων των παικτών θα περιλαμβάνει και ασκήσεις φυσικής κατάστασης.

Οι φιλικοί αγώνες στο πλαίσιο της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ θα μπουν από το Σεπτέμβριο στο πρόγραμμα της ομάδας, που θα πραγματοποιήσει οκτώ (8) τουλάχιστον φιλικά παιχνίδια. Πιο συγκεκριμένα…

8/9: ΠΑΟΚ – Gaziantep (PAOK Sports Arena)

11-12/9: Συμμετοχή στο τουρνουά Μαυροσκούφεια (2 αγώνες)

16-17/9: Συμμετοχή στο τουρνουά Medicup στη Γερμανία, το οποίο διοργανώνει η Medi-Bayreuth και συμμετέχουν επίσης η πρωταθλήτρια Γερμανίας Brose Baskets και η Fraport Skyliners (2 αγώνες).

20-23/9: Συμμετοχή στο τουρνουά που διοργανώνει η Tofas Bursa στην Προύσα (3 αγώνες).

Θα ακολουθήσουν περισσότερες λεπτομέρειες για τα φιλικά παιχνίδια του ΠΑΟΚ, καθώς και το αναλυτικό πρόγραμμα των δύο τουρνουά στα οποία θα συμμετέχει η ομάδα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Πέινερς: «Η περίοδος στον ΠΑΟΚ ήταν η πιο αγαπημένη της μέχρι τώρα καριέρας μου»

Ο Ζάνις Πέινερς μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την περίοδο, που βρέθηκε στον ΠΑΟΚ. Ο Λετο…