Κεντρική Basket League Άρης Το οικονομικό πλάνο και το σενάριο Μποχωρίδη

Το οικονομικό πλάνο και το σενάριο Μποχωρίδη

aris papageorgiou laskaris

aris papageorgiou laskarisH συμφωνία με τον Παναγιώτη Γιαννάκη είναι πολύ σημαντική από… πολλές απόψεις και αν μη τι άλλο ο “Δράκος” μοιάζει ιδανική επιλογή για τον Άρη, στον οποίο πάντως ξέρουν πως υπάρχουν και κάποια ζητήματα οικονομικής φύσεως (οφειλόμενα) που πρέπει να τακτοποιηθούν. Ηδη έχει καταστρωθεί ένα πλάνο σχετικά με το θέμα των πληρωμών όπως υπογραμμίζεται στους κόλπους ομάδας και στον Άρη θεωρούν πως το συγκεκριμένο ζήτημα θα “τρέξει” το επόμενο διάστημα έτσι ώστε να “τελειώσει” το “ανοιχτό” κομμάτι των οφειλών.

Ο Νίκος Λάσκαρης θα γνωστοποιήσει τις σκέψεις του γύρω από το οικονομικό την επόμενη εβδομάδα που έχει καθοριστεί συνέντευξη Τύπου ενώ από τους “κίτρινους” σχετικά με την νέα σεζόν, στέκονται πολύ στο θέμα της ενότητας που πρέπει να υπάρχει γύρω από την ομάδα. Και η συμφωνία με τον Γιαννάκη, σίγουρα αποτελεί “όπλο” γι’ αυτό (για την ενότητα) δεδομένου πως ο κόσμος μπορεί να συσπειρωθεί ακόμη περισσότερο (επίσης σε ό,τι αφορά το θέμα της προσέλευσης στο γήπεδο, με τον Γιαννάκη στον πάγκο η ομάδα του Άρη μπορεί να ακόμη πιο…. ελκυστική για τους φίλους της ομάδας είναι οποίοι είναι γνωστό το πόσο μεγάλη δύναμη προσφέρουν στους “κίτρινους” με την “καυτή” ατμόσφαιρα που δημιουργείται στο Παλέ).

Από εκεί και πέρα φυσικά υπάρχει και το αγωνιστικό σκέλος… Στόχος είναι να δημιουργηθεί ένα πολύ καλό αγωνιστικό σύνολο, πολύ ανώτερο σε σχέση με αυτό της σεζόν 2016-17 κατά την οποία αντικειμενικά οι περισσότερες επιλογές ξένων δεν ήταν οι καλύτερες δυνατές. Σχετικά με τους Ελληνες, στο θέμα του Λευτέρη Μποχωρίδη δεν υπάρχει η ενημέρωση από τον Παναθηναϊκό πως θα αποχωρήσει αλλά το επόμενο διάστημα ο παίκτης αναμένεται να έχει μια σχετική συζήτηση με τον Τσάβι Πασκουάλ για τον ρόλο που σκέφτεται να του δώσει ο κόουτς των “πρασίνων”. Αν ο Ελληνας καλαθοσφαιριστής δεν καλυφτεί από τον αγωνιστικό ρόλο που προορίζεται γι’ αυτόν, είναι ανοιχτός στην προοπτική δανεισμού και ο Άρης είναι μια περίπτωση που τον ενδιαφέρει. Και στους “κίτρινους” δεν “ξεγράφουν” την υπόθεση του “Μπόχω” (το αντίθετο μάλιστα)…

Από την ελληνική αγορά θα ήταν ιδανικό να βρεθούν λύσεις που συνδυάζουν ποιότητα και εμπειρία αλλά η δεξαμενή δεν είναι και τόσο πολύ μεγάλη (ο Αθηναίου… αρέσει αλλά ο παράγοντας εξωτερικό στέκεται εμπόδιο, υπό προϋποθέσεις υπάρχει το όνομα του Κασελάκη) ενώ από τους ξένους για την ρακέτα θα μπορούσαν να είναι υποψήφιοι ο Τζουβόντε Ρέντικ ή ο Ντέβιν Τόμας (καλός στην Τουρκία αλλά σχετικά ακριβός). Από την πιάτσα των μάνατζερ ακούστηκε πως η ομάδα της Θεσσαλονίκης ίσως “πάει” για καλούς… πρώην ξένους, πάντως για τον Ντόμινικ Γουότερς που πάντα υπήρχε καλή άποψη γι’ αυτόν δεν είναι μια περίπτωση -τουλάχιστον για την ώρα- που κάνει “κλικ” αν και τα δεδομένα στα μεταγραφικά συχνά αλλάζουν ενώ για τον Τζέρελ ΜακΝίλ, από το στρατόπεδο του παίκτη εκτιμάται πως οικονομικά ο Άρης δεν μπορεί να τον καλύψει. Σε κάθε περίπτωση το επόμενο διάστημα διάφοροι παίκτες θα περάσουν από το “μικροσκόπιο” του Γιαννάκη.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπασκόνια 90-74 (vid)

Η Ρεάλ έκανε εύκολα το 1-0 Η Ρεάλ Μαδρίτης χωρίς να δυσκολευτεί διατήρησε το πλεονέκτημα έ…