Κεντρική Basket League Άρης Το “αποχαιρετιστήριο” μήνυμα του Σίμτσακ (pic)

Το “αποχαιρετιστήριο” μήνυμα του Σίμτσακ (pic)

vasilis simtsak

vasilis simtsak

‘Ύστερα από τρία χρόνια παρουσίας στον Άρη, ο Βασίλης Σίμτσακ αποχώρησε από την ομάδα και πλέον θα συνεχίσει την καριέρα του στο Περιστέρι. Ο Έλληνας σέντερ, αποχαιρέτησε μέσω Twitter τους “κίτρινους”, με τους οποίους δέθηκε συναισθηματικά όσα χρόνια έπαιξε στο “Nick Galis”.

“Ένα πράγμα θα ήθελα αυτή την στιγμή, να μπορούσα να σας αποχαιρετίσω έναν έναν ξεχωριστά, να σας σφίξω το χέρι και να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για όσα ζήσαμε παρέα 3 χρόνια! Σας ευχαριστώ για αυτή την αγκαλιά που πρόσφερε απλόχερα η τεράστια οικογένεια του Άρη, και τον κάθε Αρειανό που με έκανε να νιώθω έναν από εσάς και να παίζω για πάρτη σας σε κάθε αγώνα.

Ευχαριστώ τα φιλαράκια μου, τους συμπαίκτες μου, τον Γιάννη Νικητάκη, την διοίκηση του Άρη, την οικογένεια Λάσκαρη, τον Κ. Αρβανίτη που με έφερε στον Άρη, το προπονητικό team, επιτρέψτε μου να ευχαριστήσω λίγο παραπάνω τον coach Πρίφτη και τέλεος την ψυχή του Άρη, τους οπαδούς του, εσάς! Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, εύχομαι λοιπόν ο Άρης να γίνεται όλο και καλύτερος, να ξεπερνάς τον εαυτό του και να φτάσει ξανά εκεί που το αξίζει. Εις το επανιδείν”, έγραψε ο 36χρονος άσσος στο Twitter.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…