Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ Τιτάνες Παλαμά – Έσπερος Πάτρας 28-46

Τιτάνες Παλαμά – Έσπερος Πάτρας 28-46

Την τέταρτη θέση στο 28ο Πανελλήνιο Κορασίδων που ολοκληρώνεται σήμερα στη Νέα Ιωνία Βόλου κατέκτησε ο Εσπερος Πάτρας μετά την επικράτησή του με 28-46 επί των Τιτάνων Παλαμά.

Οι νικήτριες που είχαν το προβάδισμα από την αρχή, διεύρυναν την υπέρ τους διαφορά στην επανάληψη και ιδιαίτερα στην τρίτη περίοδο.

Διαιτητές: Παζώλης-Λελούδας.
Δεκάλεπτα: 4-10, 13-19, 23-37, 28-46.
ΤΙΤΑΝΕΣ ΠΑΛΑΜΑ (Χαντζιάρας): Κατσιαούνου, Ντούλα Αλ., Τσάρη, Πατσιαλή, Καρακώστα Μ. 2, Ντίνα, Μπενέκη 14, Καρακώστα Ε., Πατούνη 6, Μπακρατσή 6 (1), Ντούλα Αθ., Κατσή.
ΕΣΠΕΡΟΣ ΠΑΤΡΑΣ (Παπαγιαννόπουλος-Φλωράτος): Αναγνωπούλου, Ψυρρή 8, Νάτσκου 15 (4), Ράγκου, Τσιακμά 2, Τζελέπη, Τραγουστή 18 (1), Μπούσια, Γιαννακοπούλου, Αργυροπούλου 3, Ρεκουνιώτη.

Παπαγιαννόπουλος: “Πρώτη επαρχιακή ομάδα και φέτος”

Ο προπονητής των νικητριών, Χρήστος Παπαγιαννόπουλος, τόνισε μετά το τέλος του αγώνα: “Είμαστε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η πρώτη επαρχιακή ομάδα και αυτό είναι τεράστια επιτυχία. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάρουμε το μετάλλιο στην ισοβαθμία καθώς ηττηθήκαμε από τον Αρη. Συγχαρητήρια σε όλους και ιδιαίτερα στις αθλήτριες. Συνεχίζουμε με την ίδια αφοσίωση και τα επόμενα χρόνια”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

Η αυτοκρατορία (Βασιλακόπουλου) διαλύεται

Πέφτει και κάνει κρότο. Το οικοδόμημα Βασιλακόπουλου ταρακουνιέται, η πάλαι ποτέ πανίσχυρη…