Κεντρική Ελλάδα Εθνικές “Τεράστιο κίνητρο η παρουσία του κόσμου”

“Τεράστιο κίνητρο η παρουσία του κόσμου”

Έτοιμη να κάνει τα πάντα για να φτάσει όσο το δυνατόν πιο ψηλά γίνεται στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων που διεξάγεται στην Κρήτη είναι η Εθνική ομάδα, με τον Βασίλη Χρηστίδη να τονίζει πως “η περίοδος των φιλικών τελείωσε. Ο αγώνας με την Ισπανία ήταν το τελευταίο τεστ για εμάς. Νιώθουμε έτοιμοι και πιστεύουμε πως θα είμαστε έτοιμοι για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Από εκεί και πέρα πρέπει να κάνουμε ότι κάνουμε πάντα: Να προχωρήσουμε αγώνα με αγώνα, να δούμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά με την ίδια συγκέντρωση και ενέργεια”.

Σχετικά με τους στόχους της ομάδας στη διοργάνωση: “Τίποτα περισσότερο από αυτό που μόλις ανέφερα. Προσοχή σε κάθε αγώνα ξεχωριστά. Και να προχωρήσουμε… Όσο γίνεται περισσότερο”.

Οι Έλληνες παίκτες με μία ακόμη διοργάνωση να διεξάγεται στη χώρα μας, μετά το Ευρωπαϊκό Εφήβων το 2015 στο Βόλο και το Ευρωπαϊκό Νέων Ανδρών το 2016 στη Χαλκίδα, ξέρουν καλά πως η εξέδρα μπορεί να δώσει ενέργεια: “Περιμένουμε στα επίσημα παιχνίδια πλέον να δούμε γεμάτο γήπεδο. Η βοήθεια του κόσμου, η παρουσία του, είναι για εμάς ένα ακόμη τεράστιο κίνητρο”.

Τέλος, για τους τραυματίες της Εθνικής (Χαραλαμπόπουλος, Λούντζης, Αντετοκούνμπο): “‘Σίγουρα μας επηρέασε η απουσία των παιδιών στην προετοιμασία και στα φιλικά, αλλά προσπαθήσαμε να κάνουμε σε κάθε παιχνίδι το καλύτερο δυνατό. Και τους περιμένουμε να ενταχθούν στους επίσημους αγώνες πια στην ομάδα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…