Τέλος ο Μπιρτς

khem birch olympiacos piraeus final four istanbul 2017 eb16

khem birch olympiacos piraeus final four istanbul 2017 eb16

Τίτλοι τέλους έπεσαν στην συνεργασία του Ολυμπιακού με τον Κεμ Μπιρτς, αφού ο Αμερικανός θα συνεχίσει την καριέρα του στο NBA και τους Ορλάντο Μάτζικ, με την συμφωνία να γίνεται γνωστή μόλις λίγες ώρες πριν λήξει η διορία που υπήρχε.

Ο πρώην σέντερ των “ερυθρόλευκων” μετά το τέλος της σεζόν έψαχνε το συμβόλαιο που θα του έδινε το εισιτήριο που θα τον έστελνε στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, όπως και έγινε αφού συμφώνησε με τους Ορλάντο Μάτζικ.

Ο Καναδός έκανε χρήση του opt-out που υπήρχε στο συμβόλαιο του και έτσι θα συνεχίσει την καριέρα του στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου. Έτσι οι Μάτζικ θα πληρώσουν στον Ολυμπιακό τη ρήτρα των 250.000 δολαρίων που υπήρχε για τη συγκεκριμένη περίπτωση.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος προόριζε τον Μπιρτς για δεύτερο σέντερ πίσω από τον Μιλουτίνοφ και ως δύο διαφορετικοί παίκτες ο ένας θα συμπλήρωνε τον άλλον. Πλέον όμως οι άνθρωποι των “ερυθρόλευκων” πρέπει να ψάξουν από την αρχή για ένα παίκτη ρακέτας που θα είναι αθλητικός  με έφεση στο ριμπάουντ και την άμυνα

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Η «κόκκινη» παρακάμερα από τη Stark Arena (vid)

Η παρακάμερα του Ολυμπιακού κατέγραψε όσα έγιναν στο Βελιγράδι. Ο Ολυμπιακός πήγε στο Βελι…