Κεντρική NBA Τάσσεται υπέρ του Έρβινγκ ο Τζέφερσον
NBA

Τάσσεται υπέρ του Έρβινγκ ο Τζέφερσον

kyrie irving richard jefferson

kyrie irving richard jefferson

Ο Κάιρι Έρβινγκ έχει ζητήσει να γίνει ανταλλαγή από τους Κλίβελαντ Καβαλίερς, καθώς θα ήθελε να βρεθεί σε μια ομάδα με μεγαλύτερη σταθερότητα ενώ, επιθυμεί να φύγει μακριά από τη “σκιά” του ΛεΜπρόν Τζέιμς, ώστε να γίνει το πρώτο “βιολί” κάπου αλλού. Η άποψη του κόσμου, σχετικά με το αν ο “Uncle Drew” έπραξε σωστά ποικίλουν αλλά ο συμπαίκτης του, Ρίτσαρντ Τζέφερσον έσπευσε να σταθεί στο πλευρό του, σε συνέντευξη στο podcast “Road Trippin’”.

Νομίζω ότι ο Κάιρι είναι ένας πολύ έξυπνος άνθρωπος”, τόνισε ο Τζέφερσον, ο οποίος δικαιολόγησε τη στάση του 25χρονου σταρ: “Ο Έρβινγκ επιλέχθηκε στο νο.1 του Ντραφτ, άλλαξε 3 προπονητές, μετά επέστρεψε ο ΛεΜπρόν, έπειτα προέκυψαν φήμες περί ανταλλαγής του και τώρα υπάρχει η φημολογία ότι ο ΛεΜπρόν θα αποχωρήσει. Κάποια στιγμή, όλοι θα αναζητούσαν τη σταθερότητα. Νομίζω ότι ο Έρβινγκ γνωρίζει πόσο σημαντικός είναι για την ομάδα και ο ΛεΜπρόν το ξέρει επίσης. Όπως σε κάθε οικογένεια, υπάρχουν ανακατατάξεις. Υπάρχουν στιγμές που τους μισείς και στιγμές που τους λατρεύεις”.

Οι αλλαγές προπονητών, οι αλλαγές τζένεραλ μάνατζερ, η πιθανότητα που υπήρξε να συμπεριληφθεί σε κάποιο πακέτο ανταλλαγής αλλά και η επιθυμία του να γίνει το απόλυτο επίκεντρο κάπου αλλού οδήγησαν τον Έρβινγκ στην απόφαση αυτή. Ο Τζέφερσον, ο οποίος έχει τονίσει ότι θα συνεχίσει στο Κλίβελαντ, γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα την ψυχοσύνθεση ενός παίκτη, εκφράζοντας με λογικά επιχειρήματα τη στήριξή του στην απόφαση του Έρβινγκ, παρά τις αντίθετες απόψεις, οι οποίες “φωνάζουν” ότι ο “Uncle Drew” θα το μετανιώσει πικρά.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…