Κεντρική NBA Τα παράπονα του Γκομπέρ από τον Χέιγουορντ
NBA

Τα παράπονα του Γκομπέρ από τον Χέιγουορντ

gordon hayward rudy gobert

gordon hayward rudy gobert

Δυσαρεστημένος με τον τρόπο που ο Γκόρντον Χέιγουορντ αποχώρησε από τους Γιούτα Τζαζ είναι ο Ρούντι Γκομπέρ, με τον Γάλλο άσο να βάλλει εναντίον του πρώην ηγέτη της ομάδας, ο οποίος είναι πλέον μέλος των Μπόστον Σέλτικς.

“Δεν γίνεται να νευριάζεις με κάποιον που θέλει να παίξει σε κάποια άλλη ομάδα. Είναι απλά ο τρόπος που το χειρίστηκε. Αυτό ήταν που δεν μου άρεσε. Είμαι χαρούμενος για αυτόν και εύχομαι να βρει αυτό που ψάχνει”, τόνισε στο ESPN κατά τη διάρκεια του summer league ο υψηλόσωμος σέντερ, του οποίου τα παράπονα δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς τόνισε ότι ο Χέιγουορντ δεν ενημέρωσε κανέναν συμπαίκτη του για τις προθέσεις του, παρά το γεγονός ότι ήταν δεμένοι μεταξύ τους τα τελευταία 4 χρόνια.

Αξίζει να υπενθυμιστεί ότι ο ρεπόρτερ του ESPN, Κρις Χέινς ήταν ο πρώτος που μετέδωσε ότι ο παίκτης θα μετακινηθεί στη Βοστόνη αλλά πέρασαν 6 ώρες μέχρι την επίσημη οριστικοποίηση της μεταγραφή, η οποία ήρθε με τη δημοσιοποίηση της επιστολής του Χέιγουορντ στο Players Tribune. Στο μεσοδιάστημα, οι ιθύνοντες των Τζαζ έμεναν στο απόλυτο “σκοτάδι” και ενημερώθηκαν για την απόφαση του παίκτη λίγα λεπτά πριν από τη δημοσίευσή της. Όπως είναι λογικό, το γεγονός αυτό δεν έκανε και την καλύτερη εντύπωση στον οργανισμό της ομάδας.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

NBA: Στην τελική ευθεία για τα Play-offs

Τα δεδομένα και τα σενάρια για τα Play-offs στο NBA Βρισκόμαστε μία ανάσα πριν το τέλος τη…