Κεντρική NBA Τα “διέλυσε” όλα στο πέρασμά του ο Μπολ! (vid)
NBA

Τα “διέλυσε” όλα στο πέρασμά του ο Μπολ! (vid)

lonzo ball lakers

lonzo ball lakers

Ο Λόνζο Μπολ είναι ο απόλυτος “ροκ-σταρ” του φετινού summer league, με όλα τα βλέμματα να στρέφονται πάνω του και με το κοινό να ζητωκραυγάζει κάθε φορά που φθάνει η μπάλα στα χέρια του. Ο νέος σταρ των Λος Άντζελες Λέικερς κινούνταν σε “ρηχά” νερά μέχρι στιγμής, επιδεικνύοντας μονάχα μερικές από τις καταπληκτικές αρετές του. Στο χθεσινό παιχνίδι εναντίον των Σίξερς, όμως, ο θαυματουργός 20χρονος του έδωσε και κατάλαβε!

Συγκεκριμένα, ο Μπολ ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 36 πόντους, 8 ριμπάουντ, 11 ασίστ, 5 κλεψίματα και 2 τάπες σε 36 λεπτά συμμετοχής, ίσως στην κορυφαία “παράσταση” που έχει λάβει χώρα στο φετινό summer league! Υπό το βλέμμα του κορυφαίου παίκτη στον πλανήτη, ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο Μπολ έκανε μια πλήρη επίδειξη του απίστευτα ελκυστικού “πακέτου” ικανοτήτων που διαθέτει, συνδυάζοντας εκτελεστική δεινότητα, αντίληψη, μέγεθος και ταχύτητα σε υπερθετικό βαθμό!

Φορώντας τα μοβ Nike του Κόμπι Μπράιαντ, αντί για το παπούτσι που κατασκευάστηκε ειδικά για αυτόν, ο Μπολ “πετούσε” στο παρκέ του Thomas & Mack Center στο Λας Βέγκας, με τις πάσες του να σαγηνεύουν τα πλήθη. Πρόκειται για έναν παίκτη που βλέπει το γήπεδο σε… high definition, με κάθε του τροφοδοσία να χαρακτηρίζεται από απόλυτη ακρίβεια, ακόμη και στις baseball πάσες του. Ήταν τρομερά δραστήριος και στις δύο πλευρές του γηπέδου, έμπαινε με φόρα προς το καλάθι ενώ είχε και 3/10 τρίποντα. Επίσης, σκόραρε και ένα τρομερά κρίσιμο γκολ-φάουλ με 21.2” για τη λήξη, βάζοντας μπροστά τους Λέικερς με 101-100.

Η ομάδα του L.A κατόρθωσε να πάρει τη νίκη με 103-102 χάρη σε 2 ελεύθερες βολές του Ίβιτσα Ζούμπατς με 4.6” πριν από το τέλος, με το κοινό του Λας Βέγκας να πανηγυρίζει έξαλλα. Ο Ζούμπατς είχε συνολικά 21 πόντους ενώ ο Κάιλ Κούζμα σημείωσε νταμπλ-νταμπλ με 13 πόντους και 12 ριμπάουντ. Στον αντίποδα, διακρίθηκε ο Φουρκάν Κορκμάζ με 19 πόντους αλλά και ο Άλεξ Πούθρες με 16.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…