Κεντρική NBA Συνεχίζει σε θετικά επίπεδα ο Μάικ Τζέιμς (vid)
NBA

Συνεχίζει σε θετικά επίπεδα ο Μάικ Τζέιμς (vid)

mike james suns

mike james suns

Ο Μάικ Τζέιμς συνεχίζει να προσθέτει θετικές επιδόσεις στο “παλμαρέ” του, κερδίζοντας πόντους και ενισχύοντας τις πιθανότητες να κερδίσει εγγυημένο συμβόλαιο με τους Φοίνιξ Σανς. Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού πέτυχε 17 πόντους, μάζεψε 4 ριμπάουντ και μοίρασε 5 ασίστ σε 31 λεπτά συμμετοχής, με τους “ήλιους”, όμως, να μην βρίσκουν τρόπο ώστε να καταβάλλουν την αντίσταση των Χιούστον Ρόκετς, χάνοντας με 99-94.

Παρότι δεν είχε και τα καλύτερα ποσοστά ευστοχίας (4/12 σουτ), η προσφορά του Τζέιμς στην επίθεση ήταν χρήσιμη, καθώς αποτελούσε μόνιμη πηγή κινδύνου στα σουτ μετά από ντρίμπλα ενώ έβλεπε το γήπεδο, τροφοδοτώντας τους ελεύθερους συμπαίκτες του, είτε στην περιφέρεια, είτε κάτω από το καλάθι. Στην άμυνα αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα, ιδίως στο πικ-εν-ρολ ενώ έχασε σε κάποιες περιστάσεις τον προσωπικό του αντίπαλο στη back-door. Επίσης, υπέπεσε σε 7 φάουλ (στο summer league αποβάλλονται στα 10). Παρ’όλα αυτά, όμως, ο Τζέιμς βρίσκεται κοντά στο να εξασφαλίσει συμβόλαιο, με τον Κένι Σμιθ να εκθειάζει τις ικανότητές του κατά τη διάρκεια της μετάδοσης.

Κορυφαίος παίκτης για τους Σανς ήταν ο Μαρκίς Κρις με 26 πόντους και 7 ριμπάουντ, έχοντας 13/16 βολές ενώ ο Τζος Τζάκσον σταμάτησε στους 20, με αμφότερους τους δύο φόργουορντ να πετυχαίνουν ορισμένα εντυπωσιακά καρφώματα και λέι-απ. Για τους νικητές, ο Τρόι Γουίλιαμς είχε 27 πόντους και 6 ριμπάουντ ενώ ο Αϊζέια Τέιλορ πέτυχε 18 πόντους και μοίρασε 8 ασίστ.

Αναλυτικά τα highlights του αγώνα

https://www.youtube.com/watch?v=xdI7NYqvKUc

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Ναζ Ριντ καλύτερος 6ος παίκτης της χρονιάς.

Με 352 βαθμούς ο Ναζ Ριντ κατέκτησε το βραβείο του 6ου παίκτη της χρονιάς. Μια σημαντική δ…