Κεντρική Basket League Άρης Συμφωνία με Γιαννάκη, ετοιμάζει τα συμβόλαια η ΚΑΕ Άρης!

Συμφωνία με Γιαννάκη, ετοιμάζει τα συμβόλαια η ΚΑΕ Άρης!

Mε τον Παναγιώτη Γιαννάκη συναντήθηκαν την Τετάρτη οι Νίκος και Μάνος Λάσκαρης ενώ στο ραντεβού ήταν και ο Δημήτρης Παπακυριάκης. Η ΚΑΕ, μάλιστα, έδωσε ενημέρωση για το συγκεκριμένο σημαντικό ζήτημα. Αναλυτικά:

Συνάντηση με τον Παναγιώτη Γιαννάκη επί αθηναϊκού εδάφους είχαν ο ιδιοκτήτης και διευθύνων σύμβουλος της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε., Νίκος Λάσκαρης και ο εντεταλμένος σύμβουλος, Εμμανουήλ Λάσκαρης και ο αντιπρόεδρος, Δημήτρης Παπακυριάκης.

Οι διοικούντες την Κ.Α.Ε. συζήτησαν με τον πρώην ομοσπονδιακό κόουτς για όλα τα θέματα που απασχολούν την ομάδα και του ανέλυσαν το πλάνο που έχουν για τον ΑΡΗ του μέλλοντος. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν στις λεπτομέρειες που αφορούν στην πιθανή συνεργασία τους και ανανέωσαν το ραντεβού τους. Οι διοικούντες την ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. έδωσαν εντολή για να ετοιμαστούν τα συμβόλαια, ώστε να υπογραφούν μέσα στις επόμενες μέρες”.

Πλέον τα επόμενα 24ωρα αναμένεται να “τρέξει” και το θέμα των πληρωμών, με τον Γιαννάκη (για τρία χρόνια η συμφωνία με τον Άρη) να έχει πάρει τις κατάλληλες εγγυήσεις για την ομαλή λειτουργία της ομάδας.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Λάρισα: Ανακοίνωσε το Θοδωρή Ζάρα

Στη Λάρισα θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Θοδωρής Ζάρας που αποτελεί ένα ακόμα έμπειρο στέλε…