Κεντρική NBA Συμφώνησε με τους Νετς αλλά δεν πάει πουθενά ο Πόρτερ
NBA

Συμφώνησε με τους Νετς αλλά δεν πάει πουθενά ο Πόρτερ

porter

porter

Ο Ότο Πόρτερ θα είναι ένας εκ των πιο κερδισμένων παικτών της φετινής, ελεύθερης αγοράς, καθώς αναμένεται να “εκτοξεύσει” τις απολαβές του! Συγκεκριμένα, ο φόργουορντ των Γουάσινγκτον Γουίζαρντς ήρθε σε συμφωνία με τους Μπρούκλιν Νετς, με τη νεοϋορκέζικη ομάδα να του προσφέρει max συμβόλαιο ύψους 106 εκατομμυρίων δολαρίων για 4 χρόνια! Οι Γουίζαρντς, όμως, δεν πρόκειται να τον αφήσουν από τα χέρια τους.

Πιο αναλυτικά, ο Πόρτερ έχει μείνει ελεύθερος, καθώς το συμβόλαιό του ολοκληρώθηκε αλλά είναι restricted free-agent, που σημαίνει ότι οι Γουίζαρντς μπορούν να τον διατηρήσουν στο ρόστερ τους αν ισοφαρίσουν τις προσφορές των υπόλοιπων ομάδων που τον διεκδικούν. Στην προκειμένη περίπτωση, η πρόθεσή τους είναι ακριβώς αυτή, οπότε ο Πόρτερ δεν πάει πουθενά!

Πέραν των Νετς, και οι Γιούτα Τζαζ έχουν δείξει ενδιαφέρον για την περίπτωση του παίκτη μετά την αποχώρηση του Γκόρντον Χέιγουορντ, σκοπεύοντας να τον αντικαταστήσουν με αυτόν τον τρόπο. Οι Γουίζαρντς, όμως, φαίνονται πρόθυμοι να τον κρατήσουν με κάθε κόστος.

Ο Πόρτερ έκανε μεγάλο step-up στην απόδοσή του την περσινή σεζόν, έχοντας 13.4 πόντους και 6.4 ριμπάουντ ανά αγώνα κι εκτελώντας με 43.4% πίσω από τη γραμμή του τριπόντου! Η all-around παρουσία και η ικανότητά του στον εκτελεστικό τομέα τον καθιστούν ως ένα ελκυστικό συμπλήρωμα για πολλές ομάδες αλλά οι “μάγοι” έχουν τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο σε οποιαδήποτε διαπραγμάτευση!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Ναζ Ριντ καλύτερος 6ος παίκτης της χρονιάς.

Με 352 βαθμούς ο Ναζ Ριντ κατέκτησε το βραβείο του 6ου παίκτη της χρονιάς. Μια σημαντική δ…