Κεντρική NBA Στους Θάντερ ο Πάτρικ Πάτερσον!
NBA

Στους Θάντερ ο Πάτρικ Πάτερσον!

patrick patterson raptors

patrick patterson raptors

Οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ κατάφεραν να κλείσουν αποτελεσματικά την “τρύπα” στη θέση “4”, η οποία προέκυψε μετά την αποχώρηση των Ταζ Γκίμπσον και Ντομάντας Σαμπόνις, αποκτώντας τον Πάτρικ Πάτερσον από τους Τορόντο Ράπτορς! Ο 27χρονος θα αναλάβει καθήκοντα βασικού παόυερ φόργουορντ, πλαισιώνοντας το “μαγικό” δίδυμο των Ράσελ Γουέστμπρουκ και Πολ Τζορτζ.

Συγκεκριμένα, οι Θάντερ απέκτησαν τον Πάτερσον από την ελεύθερη αγορά, προσφέροντάς του συμβόλαιο 16.4 εκατομμυρίων δολαρίων για 4 χρόνια, όπως αναφέρει το ESPN. Πλέον, ο χώρος στο σάλαρι καπ της ομάδας είναι περιορισμένος, κάτι που σημαίνει ότι ο βασικός κορμός της ομάδας έχει “κλείσει”.

Την περασμένη σεζόν, ο Πάτερσον είχε 6.8 πόντους και 4.5 ριμπάουντ ανά αγώνα σε 24.6 λεπτά συμμετοχής, σουτάροντας με 37.2% πίσω από τη γραμμή του τριπόντου. Πρόκειται για μια καθαρή περίπτωση “stretch-4”, καθώς μπορεί να “ανοίξει” το γήπεδο με την εκτελεστική του δεινότητα, “χτυπώντας” κυρίως μέσω του pick-n-pop. Στην Οκλαχόμα, θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί σε μια δυνατή ομάδα στο πλάι δύο παικτών-σταρ, κάτι που ίσχυε και πέρσι, με τους ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν και Κάιλ Λάουρι να είναι τα πρώτα “βιολιά” των Ράπτορς.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Ναζ Ριντ καλύτερος 6ος παίκτης της χρονιάς.

Με 352 βαθμούς ο Ναζ Ριντ κατέκτησε το βραβείο του 6ου παίκτη της χρονιάς. Μια σημαντική δ…