Κεντρική NBA Στους Γκρίζλις ο Ταϊρίκ Έβανς!
NBA

Στους Γκρίζλις ο Ταϊρίκ Έβανς!

tyreke evans kings

tyreke evans kings

Οι Μέμφις Γκρίζλις ψάχνουν να βρουν τρόπους, ώστε να διατηρήσουν την αξία τους ψηλά και να παραμείνουν φαβορί για την πρόκριση στα πλέι-οφ. Μετά, λοιπόν, την απόκτηση του Μπεν ΜάκΛεμορ, οι “αρκούδες” προχώρησαν σε ακόμη μια αποφασιστική κίνηση, όσον αφορά την περιφερειακή γραμμή τους, αποκτώντας τον Ταϊρίκ Έβανς από τους Σακραμέντο Κινγκς, όπως μετέδωσε πρώτος ο Άντριαν Γουοζναρόφσκι!

Συγκεκριμένα, ο Έβανς συμφώνησε να υπογράψει συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας ύψους 3.3 εκατομμυρίων δολαρίων, σε μια προσπάθεια να ανοικοδομήσει την καριέρα του μετά τους αλλεπάλληλους τραυματισμούς που έχει υποστεί τα τελευταία χρόνια. Τις τελευταίες 2 σεζόν έχει αγωνιστεί μονάχα σε 65 παιχνίδια συνολικά εξαιτίας των 3 εγχειρήσεων στο δεξί γόνατο, στις οποίες έχει υποβληθεί.

Ο Έβανς έχει 16.1 πόντους, 4.8 ριμπάουντ και 5.1 ασίστ ανά αγώνα στην καριέρα του, κάνοντας τρομερή αίσθηση κατά την πρώτη χρονιά του στο Σακραμέντο, όπου ανακηρύχθηκε ρούκι της χρονιάς με τρομερούς μέσους όρους. Η συνέχεια, όμως, δεν ήταν ανάλογη, με μια διαρκή σύγχυση να επικρατεί, σχετικά με το ποια είναι η πραγματική του θέση πάνω στο παρκέ. Παρότι ξεκίνησε ως πλέι-μέικερ κατέληξε να αγωνίζεται ακόμη και στο “3” αλλά οι all-around ικανότητές του δεν αμφισβητούνται. Μπορεί να έχει μια αδυναμία στο σουτ αλλά μπορεί να καταγράψει πολύ καλούς αριθμούς σε πολλές στατιστικές κατηγορίες.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Ναζ Ριντ καλύτερος 6ος παίκτης της χρονιάς.

Με 352 βαθμούς ο Ναζ Ριντ κατέκτησε το βραβείο του 6ου παίκτη της χρονιάς. Μια σημαντική δ…