Κεντρική Γ' Εθνική “Στόχος μας η παραμονή”

“Στόχος μας η παραμονή”

voulikas

voulikas

Ο ΒΑΟΛ Χίου επέστρεψε στις μεγάλες κατηγορίες και την Γ’ Εθνική, μετά από ένα διάλειμμα τριών χρόνων περιπλάνησης στα τοπικά πρωταθλήματα και ο Παντελής Βουλίκας μίλησε για την σημαντική επιστροφή, την αισιοδοξία του για την νέα σεζόν και για την αλλαγή συναισθημάτων την περσινή χρονιά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού της ομάδας της Χίου:

Για την άνοδο στην Γ’ Εθνική: “Όσα περνάνε τα χρόνια τα συναισθήματα γίνονται διαφορετικά. Η χαρά στην πορεία των χρόνων μετατρέπεται σε συγκίνηση. Όσο βλέπεις το παρελθόν νιώθεις δικαιωμένος για τις επιλογές και για την πορεία, η οποία δεν προέρχεται από δουλειά μόνο δική σου αλλά από ομαδική κι αυτό είναι το πιο ωραίο. Η φετινή χρονιά ήταν ένα στοίχημα για εμάς γιατί το στήσιμο της ομάδας ήταν ανορθόδοξο, όμως ήξερα ότι υπάρχουν πολλές δυνατότητες για να διεκδικήσουμε τους στόχους μας. Αυτή η επιλογή στην αρχή της χρονιάς μπορεί να έμοιαζε παρακινδυνευμένη, όμως έχοντας ως σύμμαχο την απόλυτη εμπιστοσύνη της διοίκησης μου δόθηκε η δυνατότητα να παρουσιάσω κάτι διαφορετικό“.

Για τα σκαμπανεβάσματα μέσα στη σεζόν: “Ο πρώτος γύρος στο τοπικό πρωτάθλημα ήταν μια κακή εμπειρία. Για πρώτη φορά από τότε που ανέλαβα βρεθήκαμε στην 3η θέση, όμως τα παιδιά κι εγώ ξέραμε ότι αυτό ήταν κάτι πλασματικό. Δεν παίζαμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας. Στην πορεία αυτό άλλαξε και μπορέσαμε να κλείσουμε τη σεζόν με μόλις μία ήττα κι αυτή ήταν σε αγώνα άνευ σημασίας. Φτάνοντας στους αγώνες των μπαράζ ξέραμε ότι πρέπει να προσαρμοστούμε στον τρόπο παιχνιδιού των αντιπάλων μας κι εκεί μέτρησε η εμπειρία της ομάδας σε αυτές τις διαδικασίες. Το γεγονός ότι υπήρχε σχέδιο, πλάνο και συγκεκριμένοι παίκτες να το οργανώσουν βοήθησε να έρθει εις πέρας η αποστολή”.

Για τους στόχους στην Γ’ Εθνική: “Η επόμενη ημέρα δεν έχει καμία σχέση με την προ τριετίας συμμετοχή μας. Πλέον, υπάρχει ένας κορμός έμπειρων παικτών σε καλή ηλικία, ενώ έχουμε και κάποιες επιστροφές δικών μας παιδιών που έλειπαν για σπουδές. Σε αυτό το ρόστερ θα γίνουν και κάποιες ποιοτικές προσθήκες κι έτσι ατενίζουμε με μεγάλη αισιοδοξία το μέλλον. Ο στόχος είναι ξεκάθαρος και αφορά την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία, κάτι που δεν έχει καταφέρει ποτέ στο παρελθόν”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Πορφύρας: Δεν συνεχίζει ο Μάντζαρης (pic)

Χώρισαν οι δρόμοι Πορφύρα και Μάντζαρη Με νέο προπονητή θα πορευτεί τη νέα σεζόν στο πρωτά…