Κεντρική NBA Στο Σακραμέντο ο αγέραστος Κάρτερ!
NBA

Στο Σακραμέντο ο αγέραστος Κάρτερ!

vince carter memphis grizzlies

vince carter memphis grizzlies

Ο “αειθαλής”, Βινς Κάρτερ δεν καταθέτει με τίποτα τα “όπλα”, καθώς θα συνεχίσει ακάθεκτος την καριέρα του, με τους Σακραμέντο Κινγκς να έρχονται σε συμφωνία μαζί του! Ο “Air Canadaθα ενσωματωθεί στο φρέσκο και ανανεωμένο ρόστερ των “βασιλιάδων”, παίζοντας ξανά υπό τις οδηγίες του κόουτς, Ντέιβ Γέργκερ και όντας στην ίδια ομάδα με τους Κώστα Κουφό και Γιώργο Παπαγιάννη.

Συγκεκριμένα, ο Κάρτερ υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο ύψους 8 εκατομμυρίων δολαρίων, όπως μετέδωσε ο Άντριαν Γουοζναρόφσκι. Με την κίνηση αυτή, οι Κινγκς έχουν δημιουργήσει ένα ομοιόμορφο μείγμα νεαρών ταλέντων (Φοξ, Χιλντ, Γκάιλς, Παπαγιάννης) και έμπειρων βετεράνων (Ράντολφ, Τζορτζ Χιλ, Κάρτερ), το οποίο φαντάζει πολλά υποσχόμενο, με την περσινή, “τοξική” εικόνα της ομάδας να φαντάζει μακρινό παρελθόν.

Όσον αφορά τον Κάρτερ, η επόμενη θα είναι η 21η σεζόν της καριέρας του (!), παραμένοντας στα παρκέ του NBA στα 41 του χρόνια. Μπορεί η “σπιρτάδα” του παρελθόντος να απουσιάζει αλλά η φυσική κατάσταση και η αθλητικότητά του βρίσκονται στα καλύτερα δυνατά επίπεδα, αν ληφθεί υπόψη το βάρος που κουβαλάει μετά από τόσα χρόνια καριέρας. Την περσινή σεζόν είχε 6.9 πόντους και 2.5 ριμπάουντ ανά αγώνα, υπηρετώντας αξιοπρεπώς τον ρόλο του spot-up σουτέρ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

NBA: Στην τελική ευθεία για τα Play-offs

Τα δεδομένα και τα σενάρια για τα Play-offs στο NBA Βρισκόμαστε μία ανάσα πριν το τέλος τη…