Κεντρική Ασίστ Shadow Στο Camp του Πανερυθραϊκού ο Ζακ Μελάγιες (pics)

Στο Camp του Πανερυθραϊκού ο Ζακ Μελάγιες (pics)

panethraikos camp

panethraikos camp

Στο Summer Camp του Πανερυθραϊκού βρέθηκε ο Ζακ Μελάγιες, ο οποίος συζήτησε με τους νεαρούς αθλητές. Ο καταξιωμένος ορθοπεδικός/χειρούργος αθλητίατρος έδωσε τις κατάλληλες συμβουλές στους επίδοξους μπασκεμπολίστες, για το πως πρέπει να προσέχει και να συντηρεί το σώμα του ένας αθλητής.

Ύστερα από το τέλος της συζήτησης, οι μικροί φίλου του Camp, παρέδωσαν αναμνηστικό μπλουζάκι στο γιατρό της ομάδας από τη Νέας Ερυθραία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Μία ενδιαφέρουσα και άκρως εποικοδομητική συζήτηση είχαν την τύχη να απολαύσουν οι μικροί αθλητές του 25ου Summer Camp του Πανερυθραϊκού, με τον γιατρό της ομάδας μας, Ζακ Μελάγιες.

Ο καταξιωμένος ορθοπεδικός/χειρούργος αθλητίατρος επισκέφθηκε τους επίδοξους μπασκετμπολίστες του 25ου Summer Camp μας, δίνοντάς τους πολύτιμες συμβουλές για το πώς πρέπει να προσέχει, να συντηρεί και να προφυλάσσει το σώμα του ένας αθλητής.

Ανέλυσε τη χρησιμότητα και τα οφέλη των διατάσεων, τον αναγκαίο ρόλο της ξεκούρασης μετά την εκγύμναση ειδικά στις μικρές ηλικίες, τη σωστή αντιμετώπιση των τραυματισμών, την προσοχή που θα πρέπει να δείχνουν γονείς και προπονητές στη σωματική ανάπτυξη ενός νεαρού αθλητή και σε ενδεχόμενες παθήσεις (πλατυποδία, σκολίωση, κ.τ.λ.), ενώ αναφέρθηκε και στο ιδιαίτερα σημαντικό κομμάτι της διατροφής για την ορθή ανάπλαση του σωματος.

Τέλος, ο Ζακ Μελάγιες, που αποτελεί αναμφισβήτητα έναν εκ των κορυφαίων στο είδος του, φρόντισε να λύσει όλες τις απορίες των μικρών μας φίλων, οι οποίοι πήραν ένα διαφορετικό, αλλά άκρως διδακτικό μάθημα, που θα τους ακολουθεί και θα τους χρησιμεύει σε όλη τους τη ζωή, ενώ με την ολοκλήρωση της κουβέντας, οι αθλητές παρέδωσαν στον Ζακ αναμνηστικό μπλουζάκι του 25ου Summer Camp του Πανερυθραϊκού!”.

Φωτογραφία του χρήστη Πανερυθραϊκός B.C.

Φωτογραφία του χρήστη Πανερυθραϊκός B.C.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τιμά τον Νίκο Γκάλη

Ακόμα μία στιγμή αναγνώρισης και σεβασμού στον Νίκο Γκάλη. Ο Νίκος Γκάλης θα βρεθεί τις επ…