Κεντρική Ασίστ Shadow Στο Camp του Χολαργού ο Τσόχλας (pics)

Στο Camp του Χολαργού ο Τσόχλας (pics)

Με τον Απόλλων Τσόχλα να δίνει το “παρών”, ολοκληρώθηκε το 1ο Camp αξιολόγησης και ατομικής βελτίωσης της Α.Ε. Χολαργού. Ο γκαρντ του ΠΑΟΚ έδωσε τις δικές του συμβουλές στους νεαρούς φίλους, ενώ μίλησε για αρκετή ώρα με τον αγαπημένο του προπονητή, Στέργιο Κουφό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Με εντυπωσιακό τρόπο, έπεσε η αυλαία το Σάββατο (8/7), στο 1ο Camp αξιολόγησης και ατομικής βελτίωσης της Α.Ε. Χολαργού στο κλειστό «Αντώνης Τρίτσης». Ο Στέργιος Κουφός και οι συνεργάτες του (Βαγγέλης Μάγειρας, Σπύρος Γεωργουδάκης, Δημήτρης Ρώσσης, Θάνος Καραθανασόπουλος, Σπύρος Γιαννάτος), την τελευταία ημέρα του Camp υποδέχθηκαν στο γήπεδο τον πλέι μέικερ του ΠΑΟΚ, Απόλλωνα Τσόχλα, ο οποίος έδωσε τις δικές του συμβουλές στους νεαρούς αθλητές των ακαδημιών του συλλόγου, τονίζοντάς τους ότι ο μόνος δρόμος προς την επιτυχία είναι αυτός της σκληρής δουλειάς! Παράλληλα, ο 33χρονος πόιντ γκαρντ του «δικέφαλου του Βορρά», είχε την ευκαιρία να μιλήσει για αρκετή ώρα με τον – αγαπημένο του προπονητή, όπως αποκάλυψε στα παιδιά – Σ. Κουφό για όλα τα θέματα της μπασκετικής επικαιρότητας.

Παράλληλα, στην τελευταία ημέρα του Camp, έγινε αναλυτική παρουσίαση – στα παιδιά και στους γονείς τους – από τον καθηγητή φυσικής αγωγής και επικεφαλής του εξειδικευμένου τιμ της γενικής κλινικής «ΙΑΣΩ General», Γιώργο Πήδουλα, των συνολικών αποτελεσμάτων των εργομετρικών εξετάσεων, στις οποίες υποβλήθηκαν όλοι οι συμμετέχοντες. Επίσης, ο κ. Πήδουλας μίλησε στους γονείς για την υγιεινή διατροφή των αθλητών, πριν και μετά την προπόνηση ή τους αγώνες.

Η τελευταία ημέρα του camp, ολοκληρώθηκε με πέντε τυχερούς νεαρούς αθλητές, να κερδίζουν – μέσω κλήρωσης – υποτροφία ενός χρόνου για την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας στο κέντρο ξένων γλωσσών ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ Χολαργού.

Η ομάδα μας ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς του 1ου Camp αξιολόγησης και ατομικής βελτίωσης της Α.Ε. Χολαργού, τους γονείς όλων των νεαρών αθλητών για την άψογη συνεργασία και φυσικά τα παιδιά που έχυσαν πολύ ιδρώτα στο κλειστό γήπεδο «Αντώνης Τρίτσης».

Καλό καλοκαίρι! To be continued…”.

Φωτογραφία του χρήστη HolargosBC.

Φωτογραφία του χρήστη HolargosBC.

Φωτογραφία του χρήστη HolargosBC.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τιμά τον Νίκο Γκάλη

Ακόμα μία στιγμή αναγνώρισης και σεβασμού στον Νίκο Γκάλη. Ο Νίκος Γκάλης θα βρεθεί τις επ…