Κεντρική NBA Στηρίζει Γιόκιτς ο Νταλιπάγκιτς
NBA

Στηρίζει Γιόκιτς ο Νταλιπάγκιτς

nikola jokic nuggets pacers

nikola jokic nuggets pacers

Η απόφαση του Νίκολα Γιόκιτς να μην ενισχύσει την Εθνική Ομάδα της χώρας του στο προσεχές Eurobasket, προκάλεσε αντιδράσεις στη Σερβία. Ο θρύλος του γιουγκοσλαβικού μπάσκετ, Ντράζεν Νταλιπάγκιτς, τόνισε πως ο άσσος των Ντένβερ Νάγκετς, μετά τη δύσκολη χρονιά στο ΝΒΑ, είναι φυσικό να ξεκουραστεί.

Παράλληλα, μίλησε με τα καλύτερα λόγια τον Μίλος Τεόντοσιτς, ο οποίος θα αγωνίζεται και αυτός από του χρόνου στο ΝΒΑ.

“Μην τον… πυροβολείτε! Ο Νίκολα είχε μια εξαιρετικά δύσκολη και απαιτητική σεζόν στο ΝΒΑ, επομένως είναι λογικό να αισθάνεται κουρασμένος και να θέλει ξεκούραση”, δήλωσε αρχικά.

Στη συνέχεια πρόσθεσε πρόσθεσε:”Υπάρχουν ΝΒΑers που παίζουν 90 ματς τη χρονιά και είναι λογικό κουράζονται. Από την άλλη πλευρά υπάρχει και ο… Τεόντοσιτς. Έδωσε σχεδόν τον ίδιο αριθμό αγώνων, τραυματίστηκε στα μέσα της χρονιάς όμως αυτό το παιδί λατρεύει να παίζει για την εθνική ομάδα και δεν πρόκειται να αναβάλει το ραντεβού μαζί της! Πρέπει λοιπόν να δείξουμε κατανόηση και στους δυο. Η καριέρα τους είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Αν, για παράδειγμα, τραυματιστούν, κανείς δεν θα τους υποστηρίξει για την απόφασή τους να παίξουν με την εθνική”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Μπράουν: «Ο Σαμπόνις θα έπρεπε να είναι στη συζήτηση για το βραβείο του MVP»

Ξεκάθαρος ως προς την συμμετοχή των παικτών για το βραβείο του MVP είναι π Μάικ Μπράουν. Ο…