Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Στην προεπιλογή της Γαλλίας ο Τιλί

Στην προεπιλογή της Γαλλίας ο Τιλί

tillie france

tillie france

Η Γαλλία έκανε γνωστή την προεπιλογή της για την προετοιμασία, ενόψει του Ευρωμπάσκετ και μέσα σε αυτή βρίσκεται και ο Κιμ Τιλί. Μεγάλη έκπληξη προκάλεσε η απουσία του Ροντρίγκ Μπομπουά.

Οι “τρικολόρ” βρίσκονται στον ίδιο όμιλο με την Εθνική μας και θα αποτελέσουν έναν ισχυρό αντίπαλο για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Οι υπόλοιπες ομάδες του ομίλου θα είναι Πολωνία, Φινλανδία, Ισλανδία, Σλοβενία και οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στο Ελσίνκι.

Όσων αφορά τους παίκτες που κλήθηκαν, η μη κλήση του Μπομπουά έχει μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς ο παίκτης πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις και όλοι περίμεναν πως θα είναι μέσα στους 17. Από την άλλη μεγάλες πιθανότητες για την συμμετοχή του στην 12 των Γάλλων έχει ο νέος φόργουορντ του Ολυμπιακού, Κιμ Τιλί.

Αναλυτικά οι παίκτες που κλήθηκαν: Αντουάν Ντιό, Τομά Ερτέλ, Λέο Βέστερμαν, Φαμπιάν Κοζέρ, Νάντο Ντε Κολό, Εβάν Φουρνιέ, Έντουιν Τζάκσο, Τιμοτέ Λουαού – Καμπαρό, Γιακουμπά Ουαταρά, Μπορίς Ντιό, Μουσταφά Φολ, Λιβιόν Ζαν Σαρλ, Λουί Λαμπεϊρί, Τζοφρί Λοβέρν, Βενσάν Πουαριέ, Κεβίν Σεραφάν, Κιμ Τιλί.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Λήξη συναγερμού για Πετρούσεφ

Καθαρή η μαγνητική του Φιλίπ Πετρούσεφ. Ο Φιλίπ Πετρούσεφ υποβλήθηκε το πρωί σε μαγνητική …