Κεντρική Διεθνή Στην Μπάγερν ο Μάτσβαν! (pic)

Στην Μπάγερν ο Μάτσβαν! (pic)

milan macvan millano

milan macvan millano

Η Μπάγερν Μονάχου δείχνει αποφασισμένη να επανακάμψει μετά την περσινή σεζόν, η οποία δεν συνοδεύτηκε από κάποιον τίτλο για τους Βαυαρούς. Η άφιξη του Σάσα Τζόρτζεβιτς, όμως, δείχνει να φέρνει άλλον αέρα στην ομάδα, καθώς ο 49χρονος κόουτς έπεισε τον Μίλαν Μάτσβαν να μετακομίσει στη Γερμανία, ενισχύοντας το σερβικό στοιχείο της ομάδας!

Ειδικότερα, ο 27χρονος πάουερ φόργουορντ υπέγραψε διετές συμβόλαιο, αποχωρώντας από την Αρμάνι Μιλάνο μετά από 2 χρόνια παρουσίας. Ο Μάτσβαν θα είναι ο 3ος Σέρβος που θα βρίσκεται στο ρόστερ της Μπάγερν φέτος μετά τους Στέφαν Γιόβιτς και Βλάντιμιρ Λούσιτς, ενισχύοντας σημαντικά τη φροντ-λάιν της ομάδας.

Την περσινή σεζόν, ο Μάτσβαν είχε 9.5 πόντους, 4.5 ριμπάουντ και 1.4 ασίστ ανά αγώνα σε 62 ματς με τη φανέλα της Αρμάνι, όντας ένας από τους λίγους διασωθέντες του περσινού “ναυαγίου” της ιταλικής ομάδας. Πρόκειται για ένα σύγχρονο stretch-4, εκτελώντας με 35.3% στα τρίποντα ενώ έχει την ικανότητα να είναι αποτελεσματικός και εντός του ζωγραφιστού. Αποτελεί μέλος της Εθνικής Σερβίας τα τελευταία χρόνια και αναμένεται να έχει καταλυτικό ρόλο στο επερχόμενο Ευρωμπάσκετ, καλύπτοντας σε μεγάλο βαθμό τη θέση “4”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…