Κεντρική Γ' Εθνική Στην Ακράτα ο Περδικάρης

Στην Ακράτα ο Περδικάρης

andrianos perdikaris akrata

andrianos perdikaris akrata

Σε μία σπουδαία μεταγραφική κίνηση προχώρησε η ομάδα της Ακράτας, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Ανδριανού Περδικάρη. Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στον Ιωνικό Νίκαιας, με τον οποίο αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος της Β΄Εθνικής (14 πόντοι μ.ο.).

Η ανακοίνωση της ομάδας:

“Ο Α.Ο. Ακράτα ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον καλαθοσφαιριστή Ανδριανό Περδικάρη. Ο Ανδριανός Περδικάρης (1991, 2,04) αγωνίζεται στη θέση του Power Forward και έχει μία σπουδαία διαδρομή στις Εθνικές Κατηγορίες.

Είναι απόφοιτος του Franklin Pierce College (2010-2014) της Βοστώνης, όπου και αγωνίστηκε στο ΝCCA, έχοντας την τελευταία χρονιά σε 29 αγώνες 11,3 πόντους (μ.ο), 6.7 ρημπάουντ, 52,2% στα δίποντα και 2,6 ασσιστ σε 25 λεπτά (μ.ο) συμμετοχής.

Το 2014 επέστρεψε στην Ελλάδα και τον Ηλυσιακό, όπου σε 14 αγώνες (μέχρι να αποχωρήσει η ομάδα των Ιλισίων από το πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας) ήταν πρώτος σκόρερ της ομάδας με 13.7 πόντους μ.ο. , τη σεζόν 2015-2016 αγωνίστηκε με τη φανέλα του Δούκα ( Α2 Κατηγορία) και τη χρονιά που πέρασε στον ιστορικό Ιωνικό Νικαίας, όντας πρώτος σκόρερ της ομάδας στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής με 14 π . μ.ο.

Ο Α.Ο. Ακράτα καλωσορίζει τον Ανδριανό στην ομάδα και του εύχεται υγεία και επιτυχίες”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

National League 2 (4ος όμιλος): Τα αποτελέσματα της 21ης αγωνιστικής

Στην κορυφή οι Τιτάνες. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία. Την 1η θέση στο…