Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Στάζουν… μέλι για Ταζόπουλο και Κλωνάρα

Στάζουν… μέλι για Ταζόπουλο και Κλωνάρα

paok mikroi

paok mikroiO ΠΑΟΚ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις, έχει μόνο νίκες και είναι “αγκαλιά” με τον τίτλο (οι “ασπρόμαυροι” θα πάρουν τον τίτλο αν σήμερα το μεσημέρι κερδίσουν τον Ίκαρο Καλλιθέας ή αν δεν ηττηθούν με διαφορά μεγαλύτερη των 14 πόντων). Οι Γιώργος Ταζόπουλος και Δημήτρης Κλωνάρας έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις και στον “Δικέφαλο” μιλούν με πολύ καλά λόγια για τους δύο νεαρούς και το ταλέντο τους. Σχετικά με τον Ταζόπουλο, στον ΠΑΟΚ λένε πως έχει την ικανότητα να “διαβάζει” πολύ καλά το παιχνίδι και μάλιστα στους “ασπρόμαυρους” άκουσαν πολύ καλά σχόλια γι’ αυτόν από τον προπονητή του Δούκα (ο ΠΑΟΚ το Σάββατο επικράτησε του Δούκα με 69-49). Ο Ταζόπουλος, που είναι γεννημένος το 2001,  αγωνίζεται στη θέση “1”.

Αναφορικά με τον Κλωνάρα, δείχνει πολύ καλά στοιχεία στο σκοράρισμα, έχει βοηθήσει με το… παραπάνω στο εκτελεστικό κομμάτι στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων και στον ΠΑΟΚ “μένουν” στο ότι είναι ένας παίκτης με πολλές δυνατότητες και που μπορεί να αποδώσει ικανοποιητικά σε πολλούς τομείς (και αμυντικά). Αγωνίζεται στις θέσεις “2-3” και είναι γεννημένος το 2001. Οι δύο παίκτες δείχνουν να έχουν… μέλλον (υπάρχουν πάντως κι άλλοι ταλαντούχοι παίκτες στην ομάδα Παίδων του ΠΑΟΚ, ωστόσο γι’ αυτούς στους “ασπρόμαυρους” στάζουν… μέλι), όπως υπογραμμίζεται στον “Δικέφαλο” και καλούνται να δουλέψουν σκληρά ώστε σε βάθος χρόνου (τα επόμενα χρόνια) να μπορούν να σταθούν σε υψηλό επίπεδο.

Ο Τόμας και το… μήνυμα για ΠΑΟΚ

Το ebasket.gr είχε αναδείξει την περίπτωση του Τόρεϊ Τόμας για τον ΠΑΟΚ καθώς ο Αμερικανός προτάθηκε στον “Δικέφαλο”. Μάλιστα στον λογαριασμό του Τόμας στο facebook, κάποιος του έγραψε: “Τόρεϊ! ΠΑΟΚ, την επόμενη χρονιά! Ναι, κάντο!”. Ο άλλοτε παίκτης του Άρη πέρα από το… like που “έδωσε”, απάντησε: “Χαχα, το έλεγες εδώ και πολύ καιρό!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Προβλήματα για την ΑΕΚ: Οι παίκτες δεν έκαναν προπονήσεις τις τελευταίες μέρες

Νέα προβλήματα για την ΑΕΚ, καθώς οι παίκτες του Ηλία Ζούρου δεν έκαναν ομαδικές προπονήσε…