Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Σπουδαίο παιδί ο Μήτογλου, είμαστε περήφανοι γι’αυτόν”

“Σπουδαίο παιδί ο Μήτογλου, είμαστε περήφανοι γι’αυτόν”

mitoglou

mitoglou

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Κωνσταντίνο Μήτογλου ο μέχρι πρότινος προπονητής του στο Ουέικ Φόρεστ, Ντάνι Μάνινγκ. Ο 51χρονος τεχνικός εξέφρασε την υπερηφάνεια του για τη μεταγραφή του Έλληνα φόργουορντ στον Παναθηναϊκό, τονίζοντας ότι πλέον είναι σε θέση να πραγματοποιήσει το όνειρό του και να παίξει ως επαγγελματίας.

Είμαστε υπερήφανοι για τον Ντίνο και γνωρίζουμε ότι αυτή είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για αυτόν να επιστρέψει στη χώρα του και να παίξει για ένα από τα κορυφαία κλαμπ στον κόσμο. Ενσωματώθηκε στο πρόγραμμά μας και αποζημιώνεται για αυτό.

Ο Ντίνος είναι ένα σπουδαίο παιδί που δεν ήταν τόσο ψηλά όταν τον στρατολογήσαμε, αλλά με σκληρή δουλειά στο Ουέικ Φόρεστ είναι πλέον σε θέση να πραγματοποιήσει το όνειρό του και να παίξει ως επαγγελματίας. Παρ’ όλο που είμαστε απογοητευμένοι που βλέπουμε παιδιά να εγκαταλείπουν το πρόγραμμά μας, είμαστε υπερήφανοι που μπορούμε να τους βοηθήσουμε να φθάσουν σε ένα σημείο που μπορούν να υπογράψουν ένα συμβόλαιο που αλλάζει τα πράγματα για τις οικογένειές τους στις γενιές που έρχονται”, τόνισε ο Ντάνι Μάνινγκ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αταμάν: «Σημαντικό ότι ο Παπαπέτρου έπαιξε με αυτοπεποίθηση»

Αποθέωσε τον Παπαπέτρου ο Αταμάν. Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Προμηθέα με 93-62 και έκλε…