Κεντρική NBA Σοβαρό πλήγμα για τους Σανς
NBA

Σοβαρό πλήγμα για τους Σανς

brandon knight

brandon knight

Η έναρξη της κανονικής περιόδου στο NBA απέχει σχεδόν 3 μήνες αλλά οι Φοίνιξ Σανς μετρούν ήδη απώλειες ενόψει της επόμενης χρονιάς. Συγκεκριμένα, η επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας ανέφερε ότι ο Μπράντον Νάιτ υπέστη ρήξη χιαστών στο αριστερό του πόδι και αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για ολόκληρη τη σεζόν 2017-18!

“Ο Μπράντον Νάιτ των Φοίνιξ Σανς υπέστη ρήξη χιαστών στο αριστερό του γόνατο και θα υποβληθεί σε εγχείρηση, όπως αποφασίστηκε έπειτα από την εξέταση του κύριου γιατρού της ομάδας, Τομ Κάρτερ. Ο τραυματισμός έλαβε χώρα την προηγούμενη εβδομάδα όταν ο Νάιτ βρισκόταν στο πατρικό του στη Νότια Φλόριντα. Το χρονοδιάγραμμα της επιστροφής του θα καθοριστεί αργότερα, αν και προσδοκάται ότι θα χάσει ολόκληρη την επόμενη σεζόν”, αναφέρει χαρακτηριστικά το suns.com.

Η απόδοση του Νάιτ υπέστη πρωτοφανή πτώση την περασμένη σεζόν, καθώς είχε μόλις 11 πόντους, 2.2 ριμπάουντ και 2.4 ασίστ ανά αγώνα, στατιστικά που αποτελούν τα χειρότερα της 6ετούς καριέρας του. Αγωνίστηκε μόλις σε 54 ματς, εξαιτίας διαφόρων προβλημάτων τραυματισμού ενώ το όνομά του ενεπλάκη σε πάμπολλα σενάρια ανταλλαγών, καθώς η παρουσία του φάνταζε περιττή στην περιφέρεια του Φοίνιξ ανά διαστήματα. Η ανταλλακτική του αξία βρίσκεται πλέον πολύ χαμηλά, κάτι που αναγκάζει το Φοίνιξ να τον διατηρήσει στο ρόστερ, με τις απολαβές που προβλέπονται στο συμβόλαιό του για την επόμενη σεζόν να φθάνουν τα 13.6 εκατομμύρια δολάρια.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Πήραν το πάνω χέρι οι Μάβερικς, άλωσαν το L.A με ηγετικό Ντόνσιτς

Ο Λούκα Ντόνσιτς έδωσε τη νίκη στο Ντάλας. Οι Ντάλας Μάβερικς άφησαν πίσω τους την κακή εμ…