Κεντρική Ασίστ Shadow Σλούκας: “Η ώρα της Εθνικής πλησιάζει!” (pic)

Σλούκας: “Η ώρα της Εθνικής πλησιάζει!” (pic)

kostas sloukas fenerbahce

kostas sloukas fenerbahce

Ο Κώστας Σλούκας, που βρίσκεται για προπονήσεις στο “Μίμης Τσικίνας“, σε πρόσφατες δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΧΑΝΘ μίλησε για τον τραυματισμό του, για την Εθνική Ελλάδας αλλά και για της παλιές “κόντρες” στο εφηβικό, του Μαντουλίδη με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά τα όσα είπε:
“Μετά από τρεις εβδομάδες ξεκούρασης και διακοπών μπορώ να πω ότι ηρέμησα και χαλάρωσα. Το είχα ανάγκη μετά από μια δύσκολη και απαιτητική σεζόν και πλέον είμαι έτοιμος να μπω ξανά σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Η ώρα της Εθνικής πλησιάζει και σιγά σιγά μπαίνω στο κλίμα τόσο με κάποιες ατομικές προπονήσεις όσο και με ασκήσεις στο γυμναστήριο.

Έχω μεγάλη διάθεση για την Εθνική, δεν μπόρεσα να ανταποκριθώ στην προηγούμενη κλήση μου εξαιτίας ενός προβλήματος τραυματισμού που με ταλαιπώρησε, μπήκα χειρουργείο , έκανα μηνίσκο, ταλαιπωρήθηκα λίγο όμως η χρονιά για μένα τελείωσε ιδανικά με την κατάκτηση της EuroLeague αλλά και του τουρκικού πρωταθλήματος. Η κλήση στην Εθνική είναι μεγάλη τιμή για κάθε παίκτη, δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια, ευελπιστώ πως θα έχουμε κάτι καλό φέτος. Είμαι αισιόδοξος, η ομάδα μας είναι καλή, θα παλέψουμε να το αποδείξουμε στην πράξη και στο παρκέ.”

Για την Χ.Α.Ν.Θ. είπε:
“Χαίρομαι που βρίσκομαι στις εγκαταστάσεις της, η ΧΑΝΘ είναι ένα μεγάλο σωματείο για την Θεσσαλονίκη, ας μην ξεχνάμε πως από εδώ προέρχεται ο Νίκος Ζήσης ενώ στο παρελθόν έχει επίσης αναδείξει σπουδαίους παίκτες. Όταν έπαιζα στον Μαντουλίδη στα παιδοεφηβικά είχαμε πολλές κόντρες με την ΧΑΝΘ, εκείνη την περίοδο όμως μπορώ να πω ότι ήμασταν καλύτεροι.”

Δείτε εδώ την φωτογραφία:

slu3

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τιμά τον Νίκο Γκάλη

Ακόμα μία στιγμή αναγνώρισης και σεβασμού στον Νίκο Γκάλη. Ο Νίκος Γκάλης θα βρεθεί τις επ…