Κεντρική NBA “Σειρήνες” από NBA για Γιούντο
NBA

“Σειρήνες” από NBA για Γιούντο

ekpe udoh fenerbahce istanbul final four istanbul 2017 eb16

ekpe udoh fenerbahce istanbul final four istanbul 2017 eb16

Ο Έκπε Γιούντο θεωρείται ως ο κορυφαίος σέντερ της Ευρώπης, κατακτώντας τον τίτλο του MVP στο Final-Four της Κωνσταντινούπολης και κυριαρχώντας με πρωτοφανή τρόπο σε άμυνα και επίθεση. Ο 30χρονος σέντερ είναι τρομερά ενθουσιασμένος στην Κωνσταντινούπολη και δεν θα ήθελε να φύγει από την πρωταθλήτρια Ευρώπης, σύμφωνα με τους New York Times. Έχοντας υπογράψει συμβόλαιο 1+1 ετών το περσινό καλοκαίρι, το ενδεχόμενο αποχώρησής του είναι μικρό αλλά η αγωνιστική του άνοδος δεν αφήνει αδιάφορες τις ομάδες του NBA.

Συγκεκριμένα, οι Μινεσότα Τίμπεργουλβς, οι οποίοι έχουν “σαρώσει” στη φετινή αγορά, αποκτώντας τόσο τον Τζίμι Μπάτλερ, όσο και τον Τζεφ Τιγκ, έχουν βάλει στο στόχαστρό τους και τον Γιούντο, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, Ντάρεν Γούλφσον. Ο σέντερ της Φενέρ έχει βελτιώσει πολύ το παιχνίδι του, έχοντας πλέον την ιδιότητα να σουτάρει μετά από ντρίμπλα και να χειριστεί την μπάλα, όντας αισθητά καλύτερος σε σχέση με τη θητεία του στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη το διάστημα 2010-2015 (4 πόντοι ανά αγώνα, 3.2 ριμπάουντ).

Ο Γιούντο θα μπορούσε να καλύψει τη θέση του αναπληρωματικού σέντερ ενώ, οι Τίμπεργουλβς ρίχνουν ματιές και προς τον Ντουέιν Ντέντμον των Σαν Αντόνιο Σπερς για την ίδια θέση. Ακόμη, οι “λύκοι” ενδιαφέρονται και για τις περιπτώσεις των Μάικ Μιουσκάλα και Άντονι Τόλιβερ ενώ, οι βλέψεις τους φθάνουν μέχρι και στον Ταζ Γκίμπσον, σύμφωνα πάντα με τον Γούλφσον.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Πήραν το πάνω χέρι οι Μάβερικς, άλωσαν το L.A με ηγετικό Ντόνσιτς

Ο Λούκα Ντόνσιτς έδωσε τη νίκη στο Ντάλας. Οι Ντάλας Μάβερικς άφησαν πίσω τους την κακή εμ…